Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu de la Exatlon, răsfățată de un miliardar celebru. A scos bani grei ca să o facă fericită

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu de la Exatlon, răsfățată de un miliardar celebru. A scos bani grei ca să o facă fericită
Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu de la Exatlon, răsfățată de un miliardar celebru. A scos bani grei ca să o facă fericită. Sursa foto: Facebook

Anna Roman și o prietenă de-a sa au fost răsfățate de un milionar celebru de la noi. Cei trei au petrecut un sejur de vis în Grecia, pe insula milionarilor, Mykonos. Anna Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, i l-ar fi ”furat” pe bogătașul român Bunesei.

Anna Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu de la Exatlon, răsfățată de un milionar celebru. A cheltuit bani grei s-o facă fericită

Anna Roman ar fi reușit să i-l sufle Bunesei pe celebrul milionar român imediat după ieșirea din starea de urgență. Fermecat de frumoasa brunetă, despărțită de Cătălin Cazacu, bogătașul n-a stat pe gânduri și a organizat o escapadă într-una dintre cele mai luxoase insule din Grecia, Mykonos.

Anna Roman nu a plecat singură, a mai luat cu ea o prietenă și astfel, împreună cu milionarul român au zburat toți trei în Grecia la bordul unui avion privat Cessna XLS. Anna Roman a postat fotografii din sejurul de vis, în trei, pe care l-a petrecut în Mykonos, dar a avut grijă să nu-l surprindă și pe sponsor în acestea.

Anna Roman a plecat în vacanță la bordul unui avion privat
Anna Roman a plecat în vacanță la bordul unui avion privat. Sursa foto: Facebook

Anna Roman și prietena ei, cazate de bogătaș într-un hotel de lux

Milionarul le-a tratat ca pe niște prințese pe Anna Roman și pe prietena ei. Toți trei s-au cazat într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe insula milionarilor. O singură noapte de cazare acolo, pentru trei persoane, se ridică la 3.000 de euro.

Anna Roman și Cătălin Cazacu au avut parte de o dragoste cu năbădăi. Au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă. Astfel, s-au mutat împreună, iar pentru o perioadă au împărțit apartamentul din București al lui Cătălin Cazacu.

Anna Roman și-a revenit după relația cu Cătălin Cazacu cu ajutorul unor milionari

Povestea de dragostea s-a încheiat atunci când Anna Roman ar fi fost înșelată de Cătălin Cazacu. Dezamăgită de motociclist, bruneta a decis să părăsească apartamentul acestuia.

Din câte s-a văzut, frumoasa bruneta nu a suferit prea tare după Cătălin Cazacu. După despărțirea de Cătălin Cazacu, Anna Roman a bifat câteva relații cu diverși milionari atât din țară, cât și din străinătate.