Împăcare neașteptată în showbiz! S-a întors la fostul partener, deși avea un iubit nou

Împăcare neașteptată în showbiz! S-a întors la fostul partener, deși avea un iubit nou

Încurcate sunt căile dragostei pentru actuala prezentatoare de la „Puterea Dragostei“. După ce a pus capăt la două relații în mai puțin de câteva luni, Cristina Dorobanțu s-a aruncat, din nou, în bratețele milionarului cu care planificase nunta înainte de a-și spune „Adio“. Detalii de ultim moment din viața sentimentală a vedetei, aflați în paragrafele următoare.

Mare împăcare în showbiz. S-a întors la iubitul milionar

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a întors în brațele fostului iubit, hotărâtă să mai acorde o șansă iubirii dintre ea și Mihai, milionarul care a cerut-o de soție și cu care a trăit momente frumoase timp de șase ani.

Din motive necunoscute publicului, cei doi au pus capăt relației, cu toate că aveau planuri de nuntă (planificată în vara anului 2020), iar totul părea să decurgă ca la carte. Nu a durat prea mult timp după despărțirea răsunătoare de logodnic, căci vedeta s-a și cuplat cu un alt bărbat, tot milionar, din Cluj. După aproximativ o lună, fiecare a luat-o pe drumul lui.

Așa se face că șatena a ajuns la concluzia că ajutându-te de câteva condimente, supa reîncălzită poate avea iarăși gust. Astfel, ea și Mihai au luat-o, din nou, de la zero, potrivit cancan.ro.

„Mihai este jumătatea care mă completează“

Cu toate că au întâmpinat dificultăți, se pare că iubirea lor este mai puternică decât greșelile sau orgoliul și, astfel, cei doi formează iar un întreg. Acum ceva vreme, vedeta mărturisea că Mihai este jumătatea care o completează, iar sentimentele pe care le poartă unul pentru celălalt sunt foarte puternice.

„De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună.

Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în «exterior». Mi-am ales viaţă această mai «zbuciumată», iar Mihai, iubindu-mă foarte mult, a înţeles foarte bine lucrul acesta. Eu şi Mihai ne completăm, avem stiluri de viaţă diferite, dar atunci când ne întâlnim, devenim un tot“, declara, nu cu mult timp în urmă, frumoasa șatenă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI