Împăcare legendară în România. O cunoscută artistă a făcut anunțul așteptat: ‘Am simțit că și lui i-a fost dor de mine’ EXCLUSIV

Împăcare legendară în România. O cunoscută artistă a făcut anunțul așteptat: ‘Am simțit că și lui i-a fost dor de mine’ EXCLUSIV
Împăcare de proporții în România! Fanii se vor bucura enorm

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Nicoleta Voicu a dezvăluit că îi râde sufletul de bucurie de câteva zile datorită faptului că s-a împăcat cu fiul său după mai bine de doi ani de supărare.

A fost făcut anunțul așteptat de fani! Nicoleta Voicu este extrem de fericită

Contactată de reporterii Impact.ro, fosta iubită a lui Gheorghe Turda ne-a dezvăluit cum s-a întâmplat totul.

În urmă cu un an și jumătate mai exact pe 1 februarie 2020 îndrăgita cântăreață de muzică populară trecerea prin momente destul de dificile!

Asta din cauza fiului său care s-a supărat pe ea după ce i-a cerut acestuia să îi cumpere un anumit tort care costa se pare că destul de mult pentru buzunarul tânărului. Însă, iată că timpul a trecut și cei doi au revenit la sentimente mult mai bune.

Contactată de reporterii Impact.ro, vedeta ne-a spus că s-a împăcat cu fiul său în urmă cu câteva zile și nu își mai încape în piele de fericire.

„A fost ziua lui de naștere pe 16 august și atunci s-a întâmplat minunea. L-am sunat, l-am auzit la telefon, i-am auzit vocea după un an și 7-8 luni. A fost emoționant, ne-am întâlnit, i-am oferit un cadou, ținem legătura.

Sunt foarte fericită, cred că a fost stropul ăla de fericire care a reușit să mă echilibreze, mi-a încărcat sufletul în perioada aceasta având în vedere că am fost hărâuită.”, ne-a dezvăluit aceasta.

Nicoleta Voicu: ‘Sunt cea mai fericită ființă din lume’

De asemenea, fosta parteneră a lui Gheorghe Turda cu care s-a iubit timp de un an ne-a mai povestit cum a decurs revederea, asta după ce s-au auzit la telefon.

„Chiar și întâlnirea cu el, a fost foarte emoționantă, după aproape doi ani de zile ne uitam unul la celălalt, ne studiam parcă unul pe celălalt, am simțit clar că și lui i-a fost dor de mine, eu nu îți mai spun.

Practic simt că s-a vindecat o rană care a supurat în continuu, timp de doi ani, de ce nu? Pentru că mai este un pic și acum vine iarnă. Așa că sunt cea mai fericită ființă din lume.”, a adăugat ea.

Fiul ei a blocat-o pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva luni, artista povestea public cum fiul a blocat-o pe toate rețelele de socializare, ca să nu mai aibă nicio modalitate de a da de el.

Ba mai mult, vedeta mai spunea și faptul că îi este teamă să își viziteze propriul fiu la el acasă, deoarece nu știe la ce să se aștepte, în momentul în care i-ar călca pragul casei.

„Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc.

Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo. Am vrut să merg la el, însă nu îndrăzneam să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea.

Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință.

Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil.”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI