Probleme grave pentru Nicoleta Voicu. Situația este extrem de delicată pentru artistă

Probleme grave pentru Nicoleta Voicu. Situația este extrem de delicată pentru artistă
Probleme grave pentru Nicoleta Voicu. Situația este extrem de delicată pentru artistă

Nicoleta Voicu se confruntă cu probleme grave. Artista trece prin momente extrem de dificile.

Probleme grave pentru Nicoleta Voicu

Cântăreața Nicoleta Voicu are parte de o perioadă de coșmar. Problemele sale sunt extrem de grave și o pot aduce pe artistă într-o stare chiar gravă.

Ea se luptă cu probleme de ordin financiar, dar și de sănsătate. A fost la un pas de a își pierde casa, pentru că nu își mai poate permite să plătească ratele.

În plus, din cauza grijilor și a stresului, artista s-a îmbolnăvit. Nicoleta Voicu are datorii cărora nu le mai poate face față și există riscul de a rămâne pe străzi.

Pandemia a afectat-o foarte grav pe plan financiar și a ajuns să nu își mai poată plăti ratele la casă. Ea trebuie să achite lunar 800 de lei pentru a își păstra locuința.

„Am 800 de lei pe care îi am, nu-i am, eu trebuie să fac rost de ei. Este riscul oricărui om și inclusiv al meu. Trebuie să muncesc, nu doar că am această rată la bancă.”, a declarat Nicoleta Voicu.

În plus, nici pe plan sentimental nu pare să aibă prea mult noroc. De când s-a despărțit de Gheorghe Turda, ea nu reușește să își refacă viața și pare că toți bărbații cu care ar putea avea o legătură romantică dispar subit din viața ei.

Nicoleta Voicu nu are noroc nici în dragoste

Însă nu doar aceștia, pentru că și prietenii artistei par că se îndepărtează de ea.

„Sunt urmărită din umbră! Nu știu ce se întâmplă. De unde relație, nu pot avea iubit! Apare nu știu cine, dar apoi dispare, nu mă mai vrea. Chiar și unii colegi dispar, nu mai sunt prietenii mei. Se depărtează de mine”, a mai spus artista

Nu este prima oară când vedeta trece prin clipe îngrozitoare. Ea a povestit luna trecută că a trăit momente cumplite din cauza stării de sănătate.

”Toate își spun cuvântul la un moment dat. Cred că s-a produs o dereglare în organismul meu. Aceste vânătăi despre care tot vorbesc explodau în fiecare zi. Poate ajunge la inimă sau la creier. Practic, moartea. Ești cu sabia deasupra capului”, a povestit ea.

Vedeta a crezut că este vorba despre leucemie și a încercat un tratament naturist acasă, sperând că vânătăile vor dispărea.

Ea a descoperit că este vorba despre alimentație și despre faptul că nu consuma suficiente fructe și legume. A început să își schimbe dieta, așa că a scăpat de problemă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI