16 ian. 2023 | 11:41

Imaginile de infarct cu care Antonia i-a înnebunit pe fani. Cum s-a pozat: vedeta cu care a fost comparată

Monden
Imaginile de infarct cu care Antonia i-a înnebunit pe fani. Cum s-a pozat: vedeta cu care a fost comparată
Imaginile de infarct cu care Antonia i-a înnebunit pe fani

Antonia a făcut furori în mediul online cu cele mai recente apariții. Fotografiile publicate zilele trecute de artistă au stârnit un val uriaș de reacții în rândul admiratorilor săi, care au comparat-o cu o altă vedetă, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Antonia, imagini incendiare

Talentată, frumoasă, provocatoare, Antonia nu s-a ferit niciodată să își etaleze formele parcă sculptate, iar imaginile publicate recent de artistă pe o platformă de social media sunt cel mai bun exemplu. Iubita lui Alex Velea a făcut furori în rândul admiratorilor săi.

Cele două serii de imagini o arată în ipostaze incendiare. Se pare că Antonia a luat o pauză de la hainele largi și echipamentul de sală și a apărut în fața fanilor în ținute ce au stârnit un val uriaș de reacții. În timp ce artista a caracterizat noul său look ca fiind „de felină”, fanii nu au ezitat să o compare cu o actriță celebră – Meghan Fox – considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume:

„Clar seamănă cu Meghan Fox”, „Meghan Fox, tu ești?” – au scris internauții.

Imaginile postate de Antonia în mediul online au strâns zeci de reacții și comentarii, în doar 48 de ore de la publicare.

„Ești superbă”, „Așa arată perfecțiunea”, „Doamne, cât de perfectă poți să fii!”, „Mi se pare că seamănă și cu Adriana Lima”, „Ești ceva de vis”, „Norocos e Alex”, „Cea mai frumoasă femeie de pe pământ” – sunt câteva dintre mesajele trimise de fani.

Trucurile de frumusețe la care apelează mereu

Antonia este într-o formă fizică de admirat, cele trei nașteri parcă nu au lăsat nicio urmă pe corpul ei. Vedeta a fost mereu apreciată de publicul de la noi din țară, fiind considerată un model pentru tinerele din România. Acum ceva timp, cântăreața își dezvăluia câteva dintre trucurile de frumusețe.

„Mama m-a învățat ca de fiecare dată să mă demachiez, indiferent cât aș fi de obosită, să beau multă apă și să folosesc tot timpul cremă hidratantă. Pentru păr folosesc ulei de măsline din când în când. Pentru ten, folosesc măști cu argilă.

Mă ajută foarte mult Alex, mă susține, mă face să râd și este alături de mine, iar copiii sunt puterea mea, îmi adun energia datorită lor. În zilele în care îmi permit, stau acasă și mă odihnesc, iar a doua zi sunt super productivă”, a detaliat artista în urmă cu ceva timp despre modul în care se îngrijește.

Citește și: Alex Velea despre unul dintre cele mai fericite momente din viața lui cu Antonia: „Mă face și mai bărbat” EXCLUSIV VIDEO

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Ce s-a descoperit acum în casa lui Gheorghe Dincă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro