06 ian. 2023 | 08:10

Antonia şi-a înnebunit admiratorii cu o fotografie din vacanţă. Ţinuta provocatoare purtată de artistă face furori. Foto

Monden
Antonia şi-a înnebunit admiratorii cu o fotografie din vacanţă. Ţinuta provocatoare purtată de artistă face furori. Foto
Antonia si-a innebunit admiratorii cu o fotografie din vacanta. Tinuta provocatoare purtata de artista face furori. Foto

Prezența Antoniei nu are cum să treacă neobservată oriunde s-ar duce, fiind una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din România. Plecată în vacanță alături de partenerul ei, Alex Velea, și câțiva prieteni faimoși, Antonia s-a filmat în costum de baie, spre deliciul urmașilor lui Adam care au suspinat după superba brunetă.

Antonia, cu nurii la vedere în vacanța din Maldive

Fără îndoială, Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, cucerind inimile a milioane de melomani din toate colțurile țării, datorită modestiei sale, a carismei și a simțului său dezvoltat al umorului.

Artista este extrrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde își surprinde admiratorii cu tot ce se petrece în viața ei de zi cu zi, postând diverse filmulețe și fotografii de la concerte, de acasă sau din vacanță.

Recent, Antonia și Alex Velea au plecat într-o vacanță exotică în Maldive alături de Gina Pistol, Smiley, Speak și Ștefania. Așa cum era de așteptat, bruneta și-a etalat trupul de zeiță pe plajele fierbinți de pe insulă, punând pe jar întreaga suflare masculină.

Pe Instastories, Antonia s-a filmat în costum de baie, apărând într-un sutien negru care i-a pus în evidență bustul generos. De asemenea, artista a postat câteva fotografii în care și-a etalat pielea bronzată și formele voluptoase.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale i-au făcut pe fani să înroșească butonul de LIKE și să scrie mii de comentarii, majoritatea laudative la adresa cântăreței.

Citește și Antonia, în cea mai incendiară apariție. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea, i-a lăsat pe toți mască

Declarația de dragpste a lui Alex Velea pentru iubita lui Antonia

Frumusețea naturală, chipul angelic, corpul de amazoancă și formele perfecte ale Antoniei i-au făcut să suspine pe reprezentanții sexului puternic, la vederea pozelor.

E clar că Antonia nu are nevoie de foarte multe artificii pentru a capta atenția celor din jur, simpla ei prezență fiind suficientă pentru a întoarce capetele.

Acum câteva zile, bruneta a postat o fotografie în care pare că nu ar purta deloc lenjerie intimă, aprinzând imaginația bărbaților. Alex Velea a ținut să-și exprime admirația față de iubita lui, făcându-i o declarație incredibilă într-un comentariu pe rețelele sociale.

„Te iubesc! ❤️ La mulți ani tuturor celor care vă bucurați din iubirea noastră! Nu o exagerăm, nu facem reclame, real… nu contează părerea ălora care nu înțeleg. Suntem fix ca voi. Vă iubim și vă urăm un an Fantastic! La mulți ani 2023!”, i-a scris Alex Velea Antoniei.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro