26 dec. 2022 | 16:49

Alex Velea despre unul dintre cele mai fericite momente din viața lui cu Antonia: „Mă face și mai bărbat” EXCLUSIV VIDEO

Monden
Alex Velea despre unul dintre cele mai fericite momente din viața lui cu Antonia: „Mă face și mai bărbat” EXCLUSIV VIDEO
Alex Velea, detalii despre cel mai frumos moment petrecut cu Antonia.

Alex Velea trăiește de ani buni cel mai frumos vis pe plan personal. Artistul formează o familie fericită cu Antonia, sunt părinții a doi băieți simpatici, Akim și Dominic, artista mai având o fetiță, Maya, din mariajul anterior cu Vincenzo Castellano. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artistul ne-a povestit cum este viața lui alături de Antonia, dar și ce emoții a avut când a cerut-o în căsătorie pe artistă sau ce i se întâmplă, de exemplu, când merge să facă piața.

Alex Velea, detalii despre viața alături de Antonia: cel mai frumos moment din cuplu

Alex Velea reușește de fiecare dacă să surprindă prin outfit-urile pe care le etalează la evenimente sau la concerte. Artistul recunoaște că sunt ideile unor prieteni de-ai săi, cu care colaborează, dar, că, la final, partenera sa de viață este cea care dă ok-ul pentru felul în care el își face apariția în public.

,,Am mulți prieteni stiliști. Evident, Antonia este cea care dă verdictul, ea mă ajută mereu, nu m-a lăsat să plec așa de nebun de acasă. Mă consult cu ea de fiecare dată și e normal, are bun gust”, a precizat el.

Alex Velea: “Antonia este omul pe care îl iubesc cel mai mult și pe care îl divinizez”

Dincolo de carierele lor artistice, Alex Velea și Antonia formează o echipă imbatabilă. Deși amândoi au trecut prin câte o căsătorie care nu a funcționat, iată că întâlnirea lor a fost de bun augur și viața i-a luat prin surprindere, niciunul neavând vreun plan în acest sens.

,,Antonia mă ajută în tot ce fac, nu doar din punct de vedere vestimentar. E viața mea, un lifestyle coach, mă ajută în tot, e ajutorul meu, e feblețea mea totodată, partenera mea de viață, mama copiilor mei, omul pe care îl iubesc cel mai mult și pe care îl divinizez și fără ea nu aș fi ajuns atât de departe.

Consider că am făcut multe lucruri notabile, având în vedere că am plecat de la periferie și până la urmă mi-am urmat visul. Trăiesc un vis, asta scrie pe pieptul meu și ea a constribuit extrem de mult la treaba asta”, ne-a spus Velea, făcându-i totodată o frumoasă declarație de dragoste femeii alături de care este fericit.

Alex Velea: “Antonia mi-a fost amică mai mulți ani”

Alex și Antonia activează în același domeniu și s-au întâlnit, de-a lungul timpului, la concerte, la emisiuni TV sau în studio.

,,E o prietenă foarte bună, mi-a fost amică mai mulți ani, nu m-am gândit niciodată ar putea să fie iubita mea până în momentul în care ne-am îndrăgostit, pentru că și eu veneam dintr-o relație și ea avusese o relație, veneam din mariaje eșuate.

Ne-am dat seama în primele zile, de când am hotărât că asta vrem să facem, să formăm un cuplu”, ne-a spus el despre momentul în care au decis să își acorde o șansă.

Alex Velea: “Mi s-a pus un nod în gât când am făcut treaba asta”

Cei doi artiști au avut de la început gândul de a-și întemeia o familie, însă divorțul Antoniei de italianul Vincenzo Castellano a durat foarte mult. Alex a avut de așteptat 7 ani până când iubita lui să devină o femeie liberă și în acte, iar acest lucru s-a întâmplat în noiembrie 2020. A visat și și-a imaginat de multe ori cererea în căsătorie. În exclusivitate pentru Playtech Știri, a rememorat totul, acesta fiind unul dintre cel mai fericite momente din viața lui.

,,Am cerut-o de soție cu mari emoții, mi s-a pus un nod în gât când am făcut treaba asta, cred că mi-au dat și lacrimile și cred că asta mă face și mai bărbat. Îmi doream foarte mult să o cer de soție, deabia așteptam”.

Având în vedere că petrec foarte mult timp împreună, artistul recunoaște că are o misiune dificilă atunci când vrea să-și surprindă jumătatea.

“Eu nu prea știu să fac surprize, mă dau de gol, sunt foarte sincer cu ea, relația noastră e bazată pe sinceritate și de multe ori nu apuc să pregătesc surprizele așa cum mi-aș dori, am făcut câteva, în ultima perioadă am nimerit unele. De exemplu, i-am luat o brățară mișto și am ascuns-o sub o pernă și i-am spus să îmi dea telecomanda. “De ce? Ți-e lene să iei telecomanda?” “Te rog, caută telecomanda!””, ne-a spus el.

,,Credem în uniunea asta în fața Domnului și o să facem demersurile necesare”

Artistul are în plan să se însoare cu mama copiilor săi, acest lucru fiind doar o chestiune de timp.

,,În fața lui Dumnezeu suntem ca luați, asta contează mai mult, până la urmă o hârtie… Nu am fost la preot, dar credem în uniunea asta în fața Domnului și o să facem toate demersurile necesare ca să intrăm în normalitate, o să facem și actul acesta când o să fie timp”, a declarat, pentru Playtech Știri, Alex Velea.

În viața de zi cu zi, cântărețul are parte de întâlniri speciale chiar și atunci când rezolvă diverse treburi. Îi face plăcere să socializeze cu fanii și să facă fotografii alături de ei, el asumându-și de la început acest statut.

,,Sunt un om normal, cu bune, cu rele, merg la piață, plătesc facturi, mă agit, le fac pe toate. Normal, mă recunosc oamenii la piață. Asta face parte din meseria pe care mi-am ales-o, pe care mi-a dat -o Dumnezeu, fac poze, îi întreb ce fac.”, ne-a povestit el.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro