Imagini tulburătoare cu Madonna în baston. Cum a ajuns starul pop în această situație

Madonna se plimbă pe stradă în baston … și se îndreaptă direct spre aeroport, după ce și-a anulat o serie de concerte în Marea Britanie. Cam asta a fost imaginea zile având-o protagonistă pe celebra vedetă de peste ocean.

Imagini tulburătoare cu Madonna în baston

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a fost surprinsă sprijinindu-se în baston când părăsea hotelul din Paris după ce și-a amânat show-ul Madame X cu „trei ore întârziere”. Madonna a fost surprinsă pentru prima oară de la controversă, în timp ce a părăsit Hotelul Crillon pentru a se îndrepta spre Sala de Concert Rex pentru următorul său  concert de marți.

Cum a ajuns starul pop în această situație

Se pare că vedeta, în vârstă de 61 de ani, se afla în perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală la genunchi. Madonna a fost surprinsă purtând pantaloni lungi negri, cizme militare și ochii protejați de o pereche de ochelari de soare cu nuanțe roșii. Cântăreața, care se află într-o reședință din mijlocul Parisului, de 12 nopți, părea cam obosită în timp ce se îndrepta, cu greu, spre mașina ei.

Turneul Madonnei a fost deja plin de drame după ce a fost forțată să anuleze 14 spectacole, cu cea mai recentă reprezentație la Paris. Luna trecută, Madonna a spus că este „în lacrimi din cauza rănilor”.

”Mă consider o războinică. Nu renunţ niciodată, nu cedez niciodată! Cu toate acestea, de această dată trebuie să îmi ascult corpul şi să accept că durerea mea este un avertisment ”, spunea Madonna în decembrie anul trecut, când a fost nevoită să anuleze unele dintre show-urile sale.

Scandalul anulării unui număr de 14 spectacole i-a determinat pe fanii cântăreței să aibe reacți diverse, unele pro, alte contra, astfel că Madonna fost nevoită să transmită, pe contul ei de tweeter, un mesaj celor care nu au fost de acord cu deciziile ei de anulare a concertelor:

 

View this post on Instagram

 

A note to my fans: As you all know i have multiple injuries and have had to cancel shows to give myself time to recover. So as not to surprise you i want to let you know ahead of time that I will be cancelling 2 shows- on Feb 4 and Feb 11th at the Palladium in London. because doing 3 shows in a row is too much on my body and in fact my doctors insist i take a day off after every show but i believe can manage if i do 2 shows then I rest! Its a miracle i have gotten this far but a-lot has to do with the fact that i do 6 hours of re-hab every day. 3 hours before show and 3 after with multiple therapies. I have also switched to flat shoes and modified difficult. parts of the show. This has helped enormously but i still need to be careful and of course rest is the best medicine. i never want to cancel any show and Im determined that i will make it to the end if i pace myself. God Willing ?? Refunds will be automatically issued to the credit card on which tickets were ordered. I appreciate your understanding and sincerely apologize for any inconvenience. Thank you!! Madame ❌ . #madamextheatre #thelondonpalladium

A post shared by Madonna (@madonna) on

”O notă pentru fanii mei:
După cum știți, am avut răni multiple și am fost nevoită să anulez spectacolele pentru a-mi acorda timp pentru a mă recupera. Voi anula 2 spectacole – pe 4 și 11 februarie la Palladium din Londra, pentru că a face 3 spectacole la rând este prea mult pe corpul meu și, de fapt, medicii mei insist să iau o zi liberă după fiecare spectacol, dar pot să reușesc dacă fac 2 spectacole, atunci mă odihnesc!

Imagini tulburătoare cu Madonna în baston. Cum a ajuns starul pop în această situație
Imagini tulburătoare cu Madonna în baston. Cum a ajuns starul pop în această situație

Este un miracol că am ajuns până aici. Am trecut și la încălțăminte plată și modificată. Acest lucru a ajutat enorm, dar tot trebuie să fiu atentă și bineînțeles că odihna este cel mai bun medicament. Nu am vrut, niciodată, să anulez niciun spectacol și am decis că voi duce turneul până la sfârșit, dacă mă gândesc mai bine. Restituirile pentru concertele anulate vor fi emise automat pe cardul de credit de pe care au fost comandate biletele. Apreciez înțelegerea dvs. și îmi cer sincer scuze pentru orice inconvenient.”, scria Madonna pe contul ei de tweeter.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI