01 sept. 2020 | 13:58

Imagini terifiante în Prahova. Cum au fost bătuți un polițist și soția lui. S-a întâmplat sub privirile tuturor

News
Imagini terifiante în Prahova. Cum au fost bătuți un polițist și soția lui. S-a întâmplat sub privirile tuturor
Imagini terifiante în Prahova. Cum au fost bătuți un polițist și soția lui. S-a întâmplat în ochii tuturor

În România secolului XXI, când, în mod normal, organele de poliție ar trebui să impună respect și să aplice legea indiferent de persoanele care o  încalcă, aflăm despre polițiști bătuți în plină stradă, fără pic de milă.

Cum au fost bătuți un polițist și soția lui

Au ajuns la ordinea zilei bătăile în plină stradă între diferitele clanuri de interlopi, indiferent de ce oraș din România am vorbi. În aceste cazuri, și pe bună dreptate, Poliția Română este criticată că nu intervine în forță, nu numai pentru a destabiliza aceste grupări, dar și pentru a stârpi din rădăcină acest rău din societatea românească.

Dar ce te faci, că deși există legi, polițiștii se plâng că sunt limitați și că, de cele mai multe ori, sunt în imposibilitatea de a acționa și chiar de a se apăra în consecință, mai ales când vine vorba de cazuri ce implică arme albe și nu numai.

O altă întrebare, pertinentă, este aceea, ca și cazul pe care-l vom relata în rândurile ce urmează, ce poate face un ofițer de poliție, chiar și în afara orelor de serviciu și este agresat, existând riscul de a se atenta la viața acestuia și a familiei sale?

În mod normal, legislația ar trebui să le permită acestora să se apere în mod direct, dar ca în multe alte cazuri deja cunoscute, respectivul este obligat să nu se folosească de prerogativele funcției pe care o are, chiar și în afara orelor de serviciu, lucru care în alte țări nu se întâmplă.

Imagini terifiante în Prahova. Cum au fost bătuți un polițist și soția lui. S-a întâmplat în ochii tuturor

Imagini terifiante în Prahova. Cum au fost bătuți un polițist și soția lui. S-a întâmplat în ochii tuturor

Cazul pe care-l relatăm implică un polițist, fost șef de post într-o localitate din județul Prahova, și pe soția acestuia, care au fost agresați în plină stradă, mai exact bătuți cu pumnii și picioarele pentru că și-au permis să atenționeze două personaje că încurcă circulația.

S-a întâmplat în ochii tuturor

Conform declarațiilor date chiar de polițist, evenimentul a avut loc în  în comuna Bătrâni, din județul Prahova. În timp ce se deplasau pe DC 34, în dreptul comunii Bătrâni, în mașina personală, condusă de soția victimei, au fost nevoiți să oprească și să-i atenționezei pe doi bărbați care ocupau carosabilul cu o căruță și un autoturism. Cei doi agresori s-au răzbunat pe polițist, și pe soția acestuia cu pumnii și picioarele.

”Șoferul și căruțașul stăteau de vorbă în mijlocul drumului și nu puteau fi ocoliți. După cinci minute de așteptare, soția mea, care se afla la volan, a claxonat. În acel moment, cei doi frați, pe care îi știam ca fiind recalcitranți din perioada în care am fost șef de post la Bătrâni (n.r. acum polițistul își desfășoară activitatea la Vălenii de Munte) au venit la mașină, înjurând și amenințând. Am fost recunoscut pentru că unul dintre ei mi-a spus – Ce mă, nu mai ești șmecher să ne dai amenzi?”, a declarat polițistul agresat.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro