Șantaj în Poliția Română. A făcut imposibilul: a amenințat cu bătaia un medic

Șantaj în Poliția Română. A făcut imposibilul: a amenințat cu bătaia un medic
Șantaj în Poliția Română. Precizări DNA

Acuze grave pentru un om al legii. Cum și de ce a șantajat un medic? DNA vine cu precizări despre cazul aferent.

Șantaj în Poliția Română. Precizări DNA

O polițistă din sectorul 6 al Capitalei este în vizorul colegilor săi. Aceasta a șantajat un medic estetician pe care l-a amenințat cu deschiderea unui dosar penal, dacă nu îi dă suma de 15.000 de euro.

Conform comunicatului DNA, aceasta a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Sursa citată mai arată că subcomisarul de poliție este sub amenințarea unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală. Femeia l-a amenințat pe medicul estetician în numele altei paciente apropiate ei după ce cea din urmă a fost nemulțumită de intervenția chirurgicală înfăptuită de acesta. Esteticianul a fost amenințat cu depunerea unei plângeri malpraxis și cu comiterea unor acte de violență din partea pacientei și a prietenului său.

De frică, bărbatul a oferit suma cerută – 10.000 au ajuns la prietena sa, iar 5.000 au fost păstrați de omul legii. Anchetatorii susțin că faptele au avut loc în luna octombrie a lui 2019. Acum, inculpata trebuie să respecte mai multe obligații printre care se află și condiția de a nu părăsi teritoriul României și să nu se aproprie sau să comunice în niciun fel cu persoanele menționate în ordonanță.

Inculpata se numește Moroianu Alina-Gerorgiana, iar procurorii au mai dispus față de aceasta luarea măsurii sechestrului asigurator asupra sumelor de 2.000 de euro și 16.100 de lei care au fost ridicate de la aceasta cu ocazia percheziției domiciliare.

O polițstă a amenințat și șantajat un medic estetician
O polițstă a amenințat și șantajat un medic estetician

„Inculpata ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro”

„Inculpata i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulțumită de intervenția chirurgicală efectuată de acesta, amenințându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis și cu comiterea unor acte de violență din partea pacientei și a prietenului acesteia. Ulterior, inculpata ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro din care și-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulțumite”
Comunicat DNA