Poliția Română, licitație de 10 milioane de euro. Vestea de ultimă oră: ce se întâmplă acum

Poliția Română, licitație de 10 milioane de euro. Vestea de ultimă oră ce se întâmplă acum

Poliția Română va organiza în luna septembrie o licitație. Se pun la bătaie peste 10 milioane de euro.

Licitația în valoare de 10 milioane de euro

Inspectoratul General al Poliției Române vrea să cumpere, prin atribuire on-line, „Servicii de transport aerian necesare însoțirii cetățenilor extrădați”. Valoarea totală estimată a licitației este de 10.396.700 de euro. Acest anunț a fost publicat în SEAP la începutul lunii august, potrivit Bugetul.ro.

„Se intenționează achiziționarea de Servicii de transport aerian necesare însoțirii cetățenilor extrădați, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări cu 11 zile înainte de termenul limită stabilit în anunțul de participare pentru depunerea ofertelor. Număr zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20”, se precizează la descrierea ofertei.

Data de deschidere a ofertelor este 11.09.2020 la ora 15:00 și oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11.01.2020, se precizează în anunț.

Altă licitație a poliției de 12 milioane de euro

La finele anului 2014, Poliția română a încheiat cu mai multe companii aeriene un acord cadru pe doi ani, în valoare de 11,8 milioane de euro cu TVA, pentru servicii de transport aerian pentru repatrierea până la 5,600 de cetățeni.

Prin acel acord poliția trebuia să achiziționeze până la 5,600 de bilete pentru extrădați și un număr dublu pentru polițiști. Contractul cu valoarea cea mai mare, de 3,55 milioane de euro, a fost încheiat cu Olimpic Internațional Turism, care trebuia să asigure biletele pentru șapte destinații, respectiv Barcelona, Madrid, Lisabona, Bruxelles, Frankfurt, Munchen și Praga.

Interiorul unui avion
Poliția Română, licitație de 10 milioane de euro. Vestea de ultimă oră ce se întâmplă acum

Olimpic Internațional Turism și-a mai adjudecat și un alt contract în valoare de 1,43 milioane de euro, în baza căruia se acoperea transportul pentru 34 de orașe din Europa, Statele Unit, Africa și America.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI