Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon. ”A ținut legătura prin mesaje cu un polițist”

Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon. ”A ținut legătura prin mesaje cu un polițist”
Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon

Mama iubitului Luizei Melencu, victimă Caracal, a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că fiul ei, Alexandru, a fost audiat doar prin telefon.

Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon

Luiza Melencu și Alexandru au avut o relație timp de câteva luni, din iarnă și până în aprilie, lună în care fata a și dispărut. Cu o zi înainte să ”o înghită pământul”, tânăra a decis să pună punct relației cu iubitul ei, din declarațiile făcute de prietena sa cea mai bună, Ioana.

„Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el”, a povestit Ioana.

”Și-au dat seama că nu au viitor împreună”

Confidenta Luizei a explicat și motivul pentru care amica sa ar fi ajuns să ia această decizie:„În sufletul ei, avea ceva pentru el. Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – română și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”.

Iubitul Luizei Melencu, audiat doar prin telefon. ”A ținut legătura prin mesaje cu un polițist”
Alexandru și Luiza Melencu

Acum, fiind parte a acestui eveniment tragic, Alexandru a fost audiat, prima oară, a doua zi de la dispariția fetei prin telefon. Mai mult, mama lui Alexandru susține că fiul ei a ținut legătura în permanență cu oamenii legii, care l-au cercetat pe băiat.

”A ținut legătura prin mesaje cu un polițist”

„A fost audiat doar la telefon. Niciodată nu a fost audiat faţă în faţă. De la poliţie l-a sunat la telefon. Băiatul meu a fost audiat la o zi-două după dispariţia Luizei. A ţinut legătura prin mesaje cu acel poliţist. Nu a fost chemat niciodată la DIICOT. Pentru noi nu este nicio problmeă că băiatul este audiat.

Vrem să dăm declaraţii, nu avem nicio problmeă. Nu ascundem nimic, dacă putem să ajutăm cu mare drag. Luiza e un copil cuminte, se înţelegea foarte bine cu băiatul meu. Nu a venit niciodată în casa mea fără ştirea mamei sale”, a spus mama lui Alexandru în emisiunea ”Acces Direct”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI