Imagini indecente cu purtătoarea de cuvânt a Jandarmiei. Ipostazele nu fac deloc cinste uniformei

Imagini indecente cu purtătoarea de cuvânt a Jandarmiei. Ipostazele nu fac deloc cinste uniformei
Purtătoarea de cuvânt apare„Sexy și rea” în clipuri video

Dacă în trecut am avut parte de cea mai sexy tânără polițistă, de ce nu am avea și cea mai sexy jandarmeriță? De fapt este vorba de purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj. Imagini incendiare au fost publicate recent în spațiul public, având-o ca protagonistă pe Ramona Pop, care ar fi protejata șefului Jandarmeriei Mobile Cluj, colonelul Clitan Sebastian Florin.

Ramona Pop, de la Jandarmerie la filme sexy

În urmă cu câteva luni românii aflau despre cea mai tânără și sexy membră a Poliției Române. În acest caz lucrurile au avut o oarecare decență în prezentarea acesteia, iar lucrurile nu au avut un caracter incendiar.

Dar iată că avem parte de un alt caz, de data asta mult mai incendiar și cu extrem de multe exemplificări video. Dezvăluirile făcute de publicația „Strict Secret”, scot în evidență și alte veleități ale tinerei Ramona Pop, în afară de cele avute prin atribuțiile de servici.

Conform publicației amintite, Ramona Pop este purtătoarea de cuvânt a Grupării Mobile a jandarmeriei din Cluj, instituție condusă de colonelul Clitan Sebastian Florin, detașat de la IJJ Sălaj. Atribuțiile tinerei spun că este însărcinată cu dialogul și comunicarea către presă a acțiunilor întreprinse de instituția unde este angajată.

Numai că, mai spun cei de „Strict Secret”, între Ramona Pop și reprezentanții presei locale nu există niciun dialog, având în vedere că aceasta nu răspunde la telefoane, nu trimite materiale către presă, și nici nu se află la birou, de altfel o simplă garsonieră transformată în birou, conform investigațiilor publicației amintite.

Purtătoarea de cuvânt apare „Sexy și rea” în clipuri video

Dar, de-abia acum încep lucrurile interesante! Se pare că Ramona Pop este foarte ocupată, dar nu cu problemele de servici și nici cu atribuțiile aferente, ci cu filmări ceva mai puțin oficiale. Aceeași publicație a reușit să intre în posesia unor clipuri video în care tânăra protejată a șefului Jandarmeriei Mobile Cluj, se dezvăluie altfel decât în uniforma de jandarm.

Clipurile, în număr de patru (le puteți vedea integral pe site-ul celor de la Strict Secret), ne-o arată pe tânăra Ramona Pop în ipostaze demne de filmele pentru adulți. În cele patru clipuri video, apare fie îmbrăcată în lenjerie intimă într-o cadă, fie doar cu un tricou și jucându-se cu dușul, sau spălând pe jos cu frișcă, sau cel puțin așa reiese dintr-unul din clipuri.

Conducerea Jandarmeriei Cluj a aflat de pasiunile incendiare

Cei aflați la conducerea Jandarmeriei Cluj au aflat de pasiunile incendiare ale tinerei purtătoare de cuvânt Ramona Pop, dar cu siguranță nu fac cinste uniformei pe care o poartă. Conducerea instituției, prin chiar vocea colonelului Clitan, a declarat următoarele pentru publicația locală Știrile de Cluj:

„Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007. În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public.

Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini. Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, se arată în mesajul trimis de colonelul colonelul Clițan Sebastian Florin, conform publicației locale Știrile de Cluj.