Student bătut la Untold de un jandarm. Explicația halucinantă pe care a primit-o tatăl tânărului

Student bătut la Untold de un jandarm. Explicația halucinantă pe care a primit-o tatăl tânărului
Student bătut la Untold de un jandarm

Un student care a mers la Untold a fost bătut de un jandarm. Omul legii a fost tras la răspundere. Ce explicație halucinantă i-a oferit tatălui victimei după cele întâmplate?

Student bătut la Untold de un jandarm

Răzvan Udrea, student la Facultatea de Informatică din Cluj-Napoca, a mers alături de mai mulți amici la cortul SMURD de la Untold. Acolo, o apropiată primea ajutor medical. Mai târziu, conform știridecluj.ro, Răzvan, ce se afla în compania unui prieten, s-au apropiat de doi jandarmi, care le-au vorbit urât. ”Ce p..a faceți aici?”, a spus jandarmul către tineri. ”Dumneata porți haina Statului Român și de ce vorbești așa urât”, a răspuns studentul.

La scurt timp, băiatul a fost luat pe sus și dus la duba jandarmeriei pentru identificare. Cristian Udrea, tatăl lui Răzvan, a declarat că, în mașină, unul dintre jandarmi a urcat alături de fiul său și ”a început să îl rupă în bătaie”. Părintele studentului este hotărât să meargă la INML Cluj pentru a scoate certificat medico legal, pentru ca mai apoi să depună plângere penală.

„I-au pus cătușe la mâini și, la dubă, unul dintre jandarmi a urcat cu el în mașină și a început să îl rupă cu bătaia. Pe tot corpul este vânăt. Urmează să mergem IML Cluj pentru a scoate un certificat medico legal și să depunem o plângere penală”, a povestit tatăl victimei. Mai mult, băiatul a fost și amendat cu 620 de lei pentru refuz de legitimare.

Student bătut la Untold de un jandarm. Explicația halucinantă pe care a primit-o tatăl tânărului
Tatăl victimei a primit explicații halucinante de la jandarmul care i-a aplicat o amendă fiului său

„Nu poate să spună ce a văzut”

În plus, Cristian Udrea a relatat că incidentul a fost surprins de camerele video de supraveghere din interiorul festivalului. De asemenea, există și un martor ocular, un pompier militar, fost coleg cu tatăl studentului. Cristian Udrea, a mai declarat și că fostul său coleg nu dorește să spună ce a văzut, dat fiind că îi este frică să nu își pardă locul de muncă. Totodată, părintele victimei a povestit și că, în cursul zilei de duminică, a fost din nou în zona festivalului și a vorbit cu jandarmul care i-a dat amendă fiului său. Omul legii l-a întrebat chiar și de ce este supărat.

„Acesta mi-a transmis că nu poate să spună ce a văzut deoarece îi e frică să nu își piardă locul de muncă. În cursul zilei de duminică am fost din nou în zona festivalului Undold și am vorbit cu jandarmul care a aplicat amenda de 620 de lei. Acesta mi-a spus că de ce sunt supărat că doar colegul lui doar l-a scuturat un pic pe fiul meu”, a adăugat Udrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI