Imagini incitante cu iubita lui Florin Ristei. Așa o vede el în pat, seară de seară

Iubita lui Florin Ristei, în ipostaze incendiare

Se poate declara un bărbat norocos! Au apărut imagini incitante cu iubita lui Florin Ristei pe internet. Aşa o vede în pat, seară de seară, juratul de la X Factor.

Iubita lui Florin Ristei, fotografiată în ipostaze senzuale

De câteva luni, juratul de la X Factor trăieşte o poveste de iubire cu Naomi Hedman, una dintre concurentele show-ului de la Antena 1. Acum, au apărut imagini cu adevărat incitante cu iubita lui Florin Ristei, iar admiratorii au rămas fără cuvinte. În vârstă de 27 de ani, tânăra s-a lăsat fotografiată în lenjerie, iar rezultatul i-a uimit pe internauţi. Comparată cu Naomi Campbell, artista arată de milioane: corpul este atent lucrat la sală iar formele sunt de invidiat. Cu siguranţă, Ristei este tare mândru de frumuseţea exotică a iubitei sale.

Mai mult, cântăreţul nu ratează nicio ocazie de a-i aprecia acesteia postările de pe Instagram, semn că frumoasa din Marea Britanie l-a cucerit iremediabil. Mai mult, Naomi primeşte mii de “inimoare” din partea următorilor săi, care nu sunt deloc puţini. Peste 50.000 de persoane sunt la curent cu tot ceea ce face.

Cei doi s-au cunoscut chiar în cadrul show-ului de la Antena 1, unde “Pantera” a păşit încrezătoare pe scenă pentru a-şi arăta talentul muzical. Impresionat de aceasta, Florin Ristei s-a ridicat de la masa de jurat şi a început să cânte alături de englezoaică.

Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Originară din Londra, tânăra lucrează ca model, dar îşi doreşte o carieră în muzică. Pentru apariţia la X Factor România, aceasta a ales piesa “Fallin’” de la Alicia Keys, însă nu i-a impresionat pe toţi juraţii la fel de mult.

”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luăm zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică.

În urmă cu patru ani, aceasta participa la “Ex on the beach”, un show britanic în cadrul căruia a făcut furori. Cântăreaţa a fost surprinsă atunci bătându-se cu una dintre concurente, iar incidentul a putut fi oprit doar cu ajutorul bărbaţilor aflaţi în emisiune.

Dar totul este acum în trecut pentru că se pregăteşte să colaboreze pentru un proiect cu nimeni alta decât celebra Nicki Minaj, aceasta fiind chiar în cercul apropiat de prieteni ai rapperiţei cunoscute în întreaga lume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI