Imagini halucinante cu Andreea Bălan. Ce au observat fanii la artistă i-a speriat VIDEO

Imagini halucinante cu Andreea Bălan. Ce au observat fanii la artistă i-a speriat VIDEO
Cântăreața a devenit de nerecunoscut

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Vedeta a muncit de când era doar un copil pentru cariera pe care o are acum.

Imaginile care i-a speriat pe fanii Andreei Bălan

Cu toate că are un mare succes, Andreea Bălan este în continuare la fel de conștiincioasă și muncitoare. Ea a vorbit adesea despre viața de artist, care cere multe sacrificii și în care muncă nu se termină, realmente, niciodată.

Cu toate astea, cântăreața se declară fericită cu viața și munca ei. Are două fetițe superbe, un iubit care o susține în orice și o carieră la care a visat de când era copil.

Vedeta își ține constant fanii la curent cu toate proiectele pe care le are, însă de data aceasta, fanii au observat la ea un detaliu care i-a îngrijorat.

Admiratorii sunt îngrijorați pentru cântăreață

După ce în toamna anului trecut vedeta s-a operat de urgență din cauza unui abces abdominal, Andreea Bălan a apărut o săptămână mai târziu într-un filmuleț pe Instagram, unde se distra cu fetițele ei.

Vedeta slăbise enorm și părea să fie doar piele și os. Același lucru l-au observat fanii ei și recent, când a postat un videoclip în care proba mai multe ținute.

Andreea Bălan pare mai slabă ca niciodată, iar asta se poate vedea la încheieturi, la claviculă, dar și la picioare. Vedeta pare aproape anorexică, iar fanii au făcut câteva comentarii cu privire la aspectul ei.

„Dar tu mananci vreodata ?… Sau doar mirosi mancarea”, a fost unul dintre comentarii. Internautul a continuat, complimentând-o pe vedetă și spunându-i că arată foarte bine.

Andreea Bălan are 36 de ani, 1,65 m și 49 de kilograme. Ea s-a cântărit  în urmă cu câteva luni și a făcut un videoclip în care le-a spus fanilor cât cântărește.

Ce dietă are Andreea Bălan

“Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat Andreea Bălan.

Astfel, indicele de masă corporală al vedetei este de 18, adică intră la categoria subponderal. Vedeta ar trebui să cântărească undeva la 55 de kilograme, în mod ideal.

Ce-i drept, stilul de viață și faptul că face foarte multă mișcare și-a pus amprenta asupra corpului său. Acum, Andreea Bălan are aceeași greutate pe care o avea înainte să rămână gravidă.

„Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil.

Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a spus vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI