Cum arată Andreea Bălan după o săptămână în spital. Cât de mult a slăbit artista

Cum arată Andreea Bălan după o săptămână în spital. Cât de mult a slăbit artista
Andreea Bălan a avut un an 2020 plin de ghinioane

Anul ăsta pentru Andreea Bălan nu pare a fi unul bun. Începutul de an a fost unul dramatic, odată cu scandalul și urmat de divorțul de George Burcea. Următorul moment a fost cel în care es vehicula ideea unei posibile infecții cu noul virus. Cel de-al treilea moment este cel de acum, cu internarea de urgență la spital.

Andreea Bălan, grave probleme de sănătate

În 3 noiembrie fanii blondei Andreea Bălan aflau că artista a fost dusă de urgență la spital cu grave pobleme de sănătate. După ce a acuzat dureri îngrozitoare de stomac, Andreea Bălan a fost dusă la spital. Acum artista este externată din spital, frumoasa blondă scăpând de o intervenție chirurgicală. Imediat după externare Andreea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mesaj în care vorbea de starea ei actuală.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, încă odată
Andreea Bălan, externată din spital, dar slăbită

”M-am internat în spital luni seară cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, medicii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc că medicii au reușit drenarea lui cu puțin timp înainte de operație. Acum sunt sub tratament și observație.”, a mărturisit artista.

Cele mai recente poze publicate de vedetă pe instagram, o arată mult mai slăbită decât înainte de internare, dar, așa cum spune chiar ea, starea de sănătate îi este mai bună. Medicii au reușit să evite intervenția chirurgicală, după ce i-ar fi drenat lichidul acumulat în zona abdominală.

Artista este vădit slăbită, după externare

După cele șase zile de spitalizare, și stând doar pe perfuzii, era și firesc ca vedeta să fie mai slăbită, lucru observat de altfel și de fanii vedetei. În urmă cu 24 de ore, Andreea a decis să le arate fanilor că se simte bine. Diva a publicat un clip pe Instagram, în care apare alături de cele două fete dansând. Momentele au fost savurate de cei ce îi urmăresc postările pe Instagram, dar s-a putut observa că a mai slăbit câteva kilograme, după externare.

 

View this post on Instagram

 

Ella mă învață să dansez 👧🏼👧🏼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

”Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se primesc vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara.”, a mai scris ea.

Andreea Bălan nu este la prima complicație de sănătate, având în vedere că în 2019, la a doua naștere, princ ezariană, intrase într-un stop cardio-respirator. Medicii au reușit și atunci să o salveze și să-și revină după momentul destul de complicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI