Imaginea cu Ianis Hagi care s-a viralizat ca pâinea caldă. Fanii s-au speriat, inițial, apoi au râs

Imaginea cu Ianis Hagi care s-a viralizat ca pâinea caldă. Fanii s-au speriat, inițial, apoi au râs
Imaginea cu Ianis Hagi care s-a viralizat ca painea calda

Ce fotografie incredibilă a apărut în presa internațională cu Ianis Hagi. Fanii internaționalului român s-au speriat, inițial, apoi au râs. Imaginea a devenit, imediat, virală în mediul online. Despre ce este vorba, de fapt.

Imaginea cu Ianis Hagi care s-a viralizat ca pâinea caldă

Ianis Hagi este, probabil, cel mai popular și viralizat jucător de fotbal al momentului. La 22 de ani, internaționalul român are tot ce poate visa: o carieră fulminantă, milioane de fani în toate colțurile mapamondului, faimă, bani și o educație incredibilă, care-l ține cu picioarele pe pământ.

O fotografie controversată cu Ianis Hagi circulă în mediul online, de puțin timp. Imaginea cu starul de la Glasgow Rangers a devenit virală după ce suporterii echipei scoțiene i-au transmis un mesaj de susținere luptătorului Drew McIntyre, care este un mare fan al formațiunii conduse de Steven Gerrard.

În poza propriu-zisă apare Ianis Hagi purtând tricoul faimosului Drew McIntyre, când ține centura de campion, în semn de respect și susținere pentru luptător. Fotografia cu fiul lui Gică Hagi s-a viralizat imediat.

„Mult succes lui Drew McIntyre diseară, la WWE WrestleMania. Unul de-ai noștri se luptă pentru titlu”, a fost mesajul pe care suporterii albaștrilor l-au transmis, pe rețelele sociale.

Ce protest incredibil au făcut Ianis Hagi și jucătorii de la Glasgow Rangers

Toată atenția planetei este concentrată asupra jucătorilor de la Glasgow Rangers. Fotbaliștii lui Steven Gerrard, antrenorii și întreaga echipă tehnică a clubului au anunțat că vor boicota rețelele sociale, timp de o săptămână, pentru a protesta față de abuzurile din mediul online și atacurile rasiste care își fac apariția din ce în ce mai des în spațiul virtual.

„Am stabilit o întâlnire cu reprezentanții Facebook și Instagram pentru a le transmite îngrijorările noastre referitoare la acest aspect. Vorbind cu mai multe cluburi din Marea Britanie, am constatat că aceste probleme sunt peste tot, iar toată lumea își pierde răbdarea cu lipsa de acțiune din partea rețelelor sociale.

Acest lucru are ca scop sublinierea îngrijorărilor continue privind lipsa de responsabilitate din partea canalelor sociale. Suntem preocupați în special de abuzurile rasiste pe care jucătorii noștri le au de suportat zilnic, și considerăm că deși rețelele sociale pot fi o platformă pozitivă și sănătoasă pentru comunicare, există îngrijorarea că nivelul urii scapă de sub control”, este mesajul din comunicatul oficial al celor de la Rangers.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI