Scoțienii, veste mare despre Ianis Hagi. Ce au observat jurnaliștii după reclama cu Lionel Messi

Scoțienii, veste mare despre Ianis Hagi. Ce au observat jurnaliștii după reclama cu Lionel Messi
Ianis Hagi este încântat de noua postură

Tânărul jucător Ianis Hagi are parte de o popularitate din ce în ce mai mare. După prestațiile sale din campionatul scoțian au început să apară și contractele de publicitate. Una din cele mai mari companii de băutiri gazoase, Pepsi Co, a semnat cu Ianis un contract important de imagine. Ceea ce a surprins, mai ales presa britanică, a fost apariția acestuia alături de o legendă a fotbalului internațional. În ultimele sporturi publicitare Ianis Hagi apare alături de Leo Messi, imaginea oficială a companiei de ceva vreme.

Ianis Hagi lăudat de presa britanică

Ianis Hagi a apărut recent într-o reclamă TV pentru chips-urile Lay’s alături de Lionel Messi și Paul Pogba. Vedeta Rangers apare alături de superstarul Barcelonei pentru a doua oară, după ce a apărut și într-o reclama recentă Pepsi.

Presa britanică laudă performanța jucătorului român, având în vedere că apare alături de cele două staruri, Leo Messi și Paul Pogba. Este cu atât mai lăudabilă performața, având în vedere că totul a evoluat în cursul unui singur an. Printre publicațiile importante din Marea Britanei care au lăudat prestațiile lui Ianis se numără și DailyRecord care titrează:

”Statutul de celebritate al lui Ianis crește în România, iar el apare într-o reclamă cu Messi și Pogba. Mijlocașul român este un nume uriaș în țara natală și este parte dintr-o campanie publicitară alături de doi titani ai fotbalului. Această reclamă este un semn clar despre cât de mare este Hagi în România”, titrează Daily Record.

Românul este încântat de noua postură

Videoclipul scurt îl arată pe Hagi făcând publicitate noului sezon al Ligii Campionilor, întrucât Rangers va participa la calificări după câștigarea Premiership-ului scoțian. Hagi apare în versiunea românească a spotului după filmări la Glasgow. Dar asta nu l-a împiedicat să se distreze declarând:

”A fost o filmare foarte interesantă, dat fiind faptul că echipa coordonatoare era în România și eu eram la Glasgow, la 3.000 km distanță. Dar a fost distractiv și este o plăcere să colaborez cu Lay’s.

Sunt fericit că fac parte din această campanie și sper că fanii vor aprecia mesajele. Vă pot încuraja să rămâneți aproape de paginile mele de socializare, deoarece, împreună cu Lay’s, v-am pregătit o mulțime de surprize.”, declara Ianis Hagi după apariția spotului.

Hagi, în vârstă de 22 de ani, a avut un sezon excelent la Ibrox, având deja asigurat titlul intern. A jucat 46 de meciuri și a marcat de opt ori în toate competițiile. Românul a avut un sezon de debut complet impresionant în Scoția sub conducerea lui Steven Gerrard și a jucat un rol integral în victoria Rangers 5-2 asupra Royal Antwerp în Europa League.

Înainte de a se muta la Ibrox, a fost nominalizat la titlul de ”Golden Boy”, iar numele tânărului de 22 de ani a fost legat anterior de unele dintre cele mai mari cluburi de pe continent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI