Ianis Hagi poate da lovitura vieții. Câți bani câștigă și Rangers, informații noi

Ianis Hagi poate da lovitura vieții. Câți bani câștigă și Rangers, informații noi
Ianis Hagi poate da lovitura vietii sale

La 22 de ani, Ianis Hagi are lumea fotbalului la picioarele sale. Mijlocașul de la Glasgow Rangers ar putea avea sansa vieții sale dacă va accepta oferta primită de la unul dintre cele mai prestigioase cluburi de fotbal din lume. Ce echipă a oferit 12 milioane de euro pentru transferul fiului lui Gică Hagi și ce profit uriaș pot câștiga scoțienii de pe urma sportivului.

Ianis Hagi poate da lovitura vieții sale

Fiul lui Gică Hagi este considerat unul dintre cei mai buni tineri sportivi ai lumii. Prințul Ianis, așa cum este alintat de presa sportivă internațională, are întreaga lume la picioare la numai 22 de ani. Este talentat, disciplinat, educat și foarte manierat, calități care-l propulsează pentru o carieră strălucită în domeniul sportului rege.

Marile cluburi internaționale au pus ochii pe mijlocașul român. Oficialii de la Lazio au pus ochii pe starul de la Glasgow Rangers, oferind suma uriașă de 13 milioane de euro pentru ca Ianis Hagi să îmbrace tricoul alb cu albastru al italienilor. În cazul în care se semnează contractul, Ianis Hagi poate da lovitura vieții sale, iar noua campioană a Scoției poate încasa un profit imens de pe urma fotbalistului român.

„Rangers speră să-l păstreze pe Ianis Hagi şi din vară, după ce au apărut informaţii conform cărora acesta ar putea pleca de pe Ibrox. Gazzetta Dello Sport a scris din nou că Lazio este interesată de Ianis, directorul sportiv Igli Tare fiind un mare fan al românului.

Lazio s-a mai interesat de Hagi şi conform ultimelor informaţii ar agrea un transfer pentru aproximativ 10 milioane de euro. Românul are un talent uriaş, e bine înzestrat din punct de vedere tehnic şi foarte creativ în ultima treime. Problema este că Ianis e inconstant şi de multe ori iese din joc, dacă nu îi iese totul aşa cum îşi doreşte”, scriu jurnaliștii de la hitc.com.

Glasgow Rangers a luat titlul în Scoția după 10 ani

Românul poate da lovitura vieții sale. Ianis Hagi a avut motiv de sărbătoare, când cei de la Rangers au cucerit primul titlu în Scoția după o pauză de zece ani. Scoțienii  s-au impus în fața jucătorilor lui Cove Rangers cu scorul de la 4-0, avansând astfel în optimile Cupei. Internaționalul român a intrat pe teren în repriza a doua, după ce selecționerul Steven Gerrard l-a înlocuit pe Steven Davis cu fiul lui Gică Hagi.

„Mi-ar fi plăcut să mai marcăm câteva goluri, dar băieții au dat tot ce aveau mai bun. Cove a făcut un meci bun. Am avut parte de niște oponenți buni, iar portarul a avut câteva parade. Una peste alta, am avut o performanță bună și ne îndreptăm spre următoarea rundă.

Cupa este o prioritate pentru noi, dar în același timp vrem să încheiem sezonul puternic și să stăm neînvinși. Suntem foarte mulțumiți de Ianis Hagi. Este o bucurie să lucrez cu el. Este un student al jocului. Întotdeauna se uită la domenii de îmbunătățit. Fie din punct de vedere fizic, fie din punct de vedere tactic sau tehnic”, a declarat Steven Gerrard, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI