Imaginea cu Florin Piersic care i-a îngrijorat pe fani. Cum a ajuns să arate la 84 de ani actorul

Imaginea cu Florin Piersic care i-a îngrijorat pe fani. Cum a ajuns să arate la 84 de ani actorul
Imaginea cu Florin Piersic care i-a îngrijorat pe fani. Cum a ajuns să arate la 84 de ani actorul

Deși în luna noiembrie a anului 2018 își îngrijora fanii cu înfățișarea sa deloc asemănătoare cu ce știam odată, 2020 l-a regăsit mai bine, ba parcă ”mica pauză” din martie i-a dat aripi. Cu toate acestea, comentarii negative au fost.

Cea mai recentă imagine cu Florin Pierisc. Cum arată la 84 de ani, fără machiaj, înainte de filmare

În 2008, Florin Piersic și-a îngrijorat admiratorii cu o apariție publică. După terminarea unui spectacol, o fană i-a cerul marelui actor să se fotografieze alături de ea. Ca un admirator adevărat, a publicat imaginea pe rețelele de socializare. Vizibil slăbit, cu părul alb și tras la față, vedeam un alt Florin Piersic decât eram obișnuiți. Actorul parcă nu mai avea privirea de odinioară, iar zâmbetul pe care îl avea atunci când se fotografia alături de fani i-a dispărut complet de pe chip.

De altfel, nu este prima dată când maestrul stârnește îngrijorarea în rândul fanilor. Tot în acel an, Marcel Pavel a publicat o imagine în care se afla alături de marele actor, care de asemenea a provocat rumoare printre admiratorii săi.

Bătrânețea, haine grele, dar cei mai iubiți români fac mereu față presiunii. În urmă cu câteva ore, Dan Negru a publicat o imagine pe contul său de socializare, în care apare alături de Florin Piersic. Cei doi se aflau la filmări, iar prezentatorul a ținut să împărășească cu fanii cât de bine arată actorul la vârsta sa, fără pic de machiaj.

  • Actorul Florin Piersic a fost decorat la 30 mai 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler.

„E mereu același Benjamin Button și strania lui tinerețe”

„Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamin Button și strania lui tinerețe. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj! (veți fi uimiți când îmi veți descoperi colegul de prezentare)a scris Dan Negru în descrierea pozei de pe Facebook.

„Sunteți minunați, abia așteptăm să vă vedem”, “Multă sănătate sa aveți ca să vă putem vedea mereu pe ecrane ????”, “Sănătate multă!!!!!”, “Stima si respect, multa sanatate”, “Vă iubesc pe amândoi, in aceiaşi măsură pentru că sunteți oameni cu majusculă, adică…. OAMENI ADEVĂRAȚI”, “Cei mai iubiti ROMÂNI!”, “Bunul Dumnezeu să îi dea sănătate și putere ??”, au fost comentariile pozitive ale fanilor.