Imaginea cu care Oana Roman a surprins pe toată lumea: „Sunt încântată că pot să ies din casă fără machiaj”. Ce au observat imediat fanii

Imaginea cu care Oana Roman a surprins pe toată lumea: „Sunt încântată că pot să ies din casă fără machiaj”. Ce au observat imediat fanii
Imaginea cu care Oana Roman a surprins pe toata lumea

Oana Roman face ravagii pe Instagram cu ultima ei fotografie distribuită. Vedeta le-a împărtășit prietenilor săi virtuali care este secretul său de frumusețe și cum se menține veșnic tânără la 45 de ani. Ce părere are influencerița despre operațiile estetice.

Oana Roman și-a lăsat mască fanii cu cea mai recentă fotografie de pe Instagram

Face ea ce face și tot ajunge în centrul atenției. Oana Roman a stârnit vâlvă în mediul online, cu cea mai recentă postare a sa. Sora designerului Catinca Roman este tare mândră de faptul că are un ten impecabil și nimeni nu-i dă vârsta din buletin.

La 45 de ani, vedeta de la Antena Stars mărturisește că se simte bine în pielea ei și că nu simte nevoia să apeleze la bisturiu sau să calce pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și face vreo îmbunătățire asupra chipului.

„Am 45 de ani și ma simt bine. Sunt incantata ca pot sa ies din casa fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă ok. Nu m am dat cu crema pe față aproape deloc pana de curând și nu am nici un fel de intervenții la față. Nici măcar tratament nu ajung sa fac mai des de 2 ori pe an.

Reacția Oanei Roman, când o internaută i-a spus să se opereze la față

Deși a declarat că anumite persoane, cu intenții nu foarte bune, i-au sugerat să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, Oana Roman a refuzat vehement această idee. Diva este de părere că nu are nevoie de asemenea retușuri, iar singurele ei „arme” de beauty sunt cremele de față.

Mi-a scris cineva zilele trecute sa ma operez la pleoape, pomeți, nas , ca să arat ca X , mi-a dat un nume . Nu vreau sa arat ca nimeni și nu vreau sa ma operez deloc la față.

Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok asa. Și în afara de a folosi creme bune, nu intenționez sa fac nimic altceva!

Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta. Am minte destulă încât sa trăiesc bine fără sa fac o obsesie din fizicul meu. Și asta pt ca am învățat mulți ani, mult și temeinic și apoi am muncit pe măsură.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI