Oana Zăvoranu, o nouă reacţie halucinantă. O face praf pe Oana Roman: “O mincinoasă, o profitoare”

Oana Zăvoranu, o nouă reacţie halucinantă. O face praf pe Oana Roman: “O mincinoasă, o profitoare”
Oana Zavoranu a facut-o praf pe Oana Roman

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman este departe de a se fi încheiat. După ce fiica fostului premier Petre Roman a declarat că a câștigat procesul împotriva actriței, bruneta nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa celebrei influencerițe.

Oana Zăvoranu, o nouă reacţie halucinantă

Frumoasa Zăvo nu are parte de pic de liniște, în ultima perioadă. După ce Oana Roman s-a lăudat cu faptul că ar fi câștigat procesul pe care l-a intentat împotriva brunetei, controversata actriță a declarat că partenera lui Marius Elisei a câștigat doar o luptă, nu și războiul.

După ce vedeta de la Antena Stars le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că a ieșit victorioasă în procesul contra Queridei, Zăvo a povestit pentru Cancan care au fost adevăratele circumstanțe în care a fost dat verdictul în instanță, acuzând-o pe Oana Roman de faptul că ar fi mințit internauții, prezentându-le doar o parte din adevăr:

Atât timp cât nu ai o soluţie definitivă, nu înseamnă că ai câştigat un proces! De fapt, aceste ordonanţe preşedinţiale nu sunt atât de importante, pentru că ele sunt înaintea unui proces civil, acela este important. Ideea este că în toamnă încep procesele civile propriu-zise şi acolo mă voi concentra eu.

Se bucură degeaba de titlurile de genul «Oana Zăvoranu, înfrântă! Asta e o mincinoasă, o profitoare! Din cauza asta nu o suportă nimeni, are un tupeu incredibil, nu din cauza aspectului fizic, că nu sunt toţi frumoşi, nu sunt toţi slabi.

Un om poate să fie gras sau urât, măi, dar e plăcut, e altruist, e mişto… este haios, îţi doreşti compania lui, dar ea nu are nimic!”, a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru Cancan.

„Sunt un om foarte deştept şi mor aşa când văd numai minciună!”

De asemenea, Oana Zăvoranu s-a apărat în fața celor care o critică, explicând faptul că ea realizează un pamflet în mediul online, scopul principal fiind acela de a le deschide ochii oamenilor din România să nu creadă în lucrurile pe care influencerii le promovează în mediul online.

„Eu tot ce fac este un pamflet! Încerc să le deschid ochii oamenilor şi să le demasc pe toate! Nu este clar că nu ai cum să prezinţi, în fiecare zi, altă cremă, alt spray, alt esspresor decât dacă o faci pentru nişte bani mai mult sau mai puţin?

Oamenii vor înţelege cine e Oana Zăvoranu şi ce face Oana Zăvoranu în timp. Poporul nostru nu ştie să aprecieze oamenii la justa lor valoare. Ştiu să aprecieze non-valori, persoane din astea efemere, de-o vară, de-un sezon.

Ce lucruri neadevărate spun eu? Cumva eu inventez lucruri? Am eu vreun folos, îmi intră mie vreun milion de euro în buzunar? Fac treaba asta pentru că este în simţul meu civic! Sunt un om foarte deştept şi mor aşa când văd numai minciună!

Să vă mai spun ceva! Eu din YouTube nici măcar un cameraman nu pot să îmi plătesc. Eu nu am avut nevoie să îmi fac YouTube pentru bani. Voi le îmbogăţiţi pe toate habarnistele astea, uitându-vă în gura lor şi crezând ce fac ele!

Chiar ieri am întrebat într-un story cu ce se ocupă Peppa Pig. Care este meseria ei? Ce ştie ea să facă? Nu îmi vine să cred cât timp au astea să stea pe Instagram. Story peste story, explică, îşi dau tratate de psihologie… Cine? Astea sunt nimeni”, a mai spus Oana Zăvoranu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI