Ilinca Vandici, atacată înainte de Paște. Declarațiile ei au stârnit un val neplăcut: „Este suferindă”

Ilinca Vandici, atacată înainte de Paște. Declarațiile ei au stârnit un val neplăcut: „Este suferindă”
Ilinca Vandici și cum ar trebui să fie un bărbat

Femeile discută, în general, și în mod particular, despre cum ar trebui să fie bărbații în viziunea lor. Se pare că nu întotdeauna este bine să-și spună părerile în mod public, așa cum a făcut-o și Ilinca Vandici. Vedeta, în două ocazii diferite, la Denise Rifai și în podcastul lui Damian Drăghici, și-a exprimat opiniile despre bărbatul ideal, din punctul ei de vedere. Numai că afirmațiile s-au întors împotriva ei, unele din reacții find chiar dure la adresa sa. Așa au fost și reacțiile lui Florin Grozea pe marginea afirmațiilor făcute de Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și cum ar trebui să fie un bărbat

Găsirea persoanei potrivite nu este o sarcină ușoară. Și, uneori, se pare că lumea este plină de prea multe broaște și nu de suficienți prinți. Dar asta nu înseamnă, neapărat, că nu există undeva, în lume, bărbatul ideal pentru fiecare femeie. Dar, uneori idealul unora poate nu este chiar idealul la modul general pentru toate femeile.

Se pare că nici pentru Ilinca Vandici nu a apărut încă bărbatul ideal, dar încă mai speră. De altfel, în două ocazii diferite, Ilinca Vandici și-a expus ideile personale cu privire la cum ar trebui să fie bărbatul din viața ei, nu că nu au existat până acum, dar se pare că niciunul nu s-a încadrat în tiparul căutat de vedetă:

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!’, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Dar, așa cum spuneam, fiecare dintre noi suntem unici și irepetabili și poate Ilinca Vandici ar trebui să rețină acest aspect, mai ales atunci când este în căutare de un partener perfect pentru ea, bineînțeles.

Florin Grozea îi răspunde vedetei

Din păcate, uneori, și mai ales când suntem persoane publice și facem anumite afirmații, trebuie să ne asumăm și potențiale critici, unele chiar dure. Se pare că afirmațiile făcute de Ilinca Vandici s-au cam întors împotriva ei, și nu numai în spațiul virtual, ci și în cel public. Reacții dure pe marginea recentelor afirmații făcute de vedetă au venit și din partea lui Florin Grozea, fostul component al trupei Hi Q:

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea. Așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Eu merg la supermarket și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo. PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca’, a fost mesajul lui Florin Grozea.

Concluzia este că nu tot ce zboară se mănâncă și că, din păcate, nu tot ceea ce gândim trebuie și enunțat public. Poate totuși, cu ocazia asta, Ilinca Vandici a învățat o lecție importantă, cine știe?