Ilie Năstase, declarații șocante despre averea sa: ”La copiii mei nu m-am gândit”

Ilie Năstase, declarații șocante despre averea sa: ”La copiii mei nu m-am gândit”
Ce a spus Ilie Năstase despre averea sa. Dezvăluiri șocante

Ilie Năstase a strâns o avere colosală de-a lungul anilor, așa că toată lumea se întreabă cine o să primească sume uriașe de bani din partea sa. Totuși, ce a declarat acum despre tot ce a agonisit întrece orice imaginație.

Ilie Năstase, dezvăluiri despre averea sa. Ce a putut să spună

Ilie Năstase nici măcar nu se gândește la a face un testament! Fostul tenisment a dezvăluit că se simte extrem de bine, așa că nu a venit momentul să se gândească la persoanele ce o să primească moștenirea sa.

„Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine.

Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a zis acesta.

Ilie Năstase: ‘Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit’

De asemenea, Ilie Năstase a dezvăluit că nu s-a gândit ce o să primească copiii săi în momentul în care o să facă testamentul, mai ales pentru că s-a asigurat că aceștia au parte de tot ce își doresc și nu le lipsește nimic.

„Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a adăugat Ilie Năstase, potrivit Viva!.

Secretul lui Ilie Năstase. Cum a făcut avere, de fapt

Ilie Năstase a reușit să strângă mulți bani, așa că multă lume și-ar dori să trăiască așa cum o face fostul tenismen. Acesta a fost mereu în jurul femeilor frumoase, s-a bucurat de vacanțe în locuri exotice, dar și de proprietăți ce i-au adus multe foloase.

În timp ce foarte mulți români visează la sumele de bani pe care le are Ilie Năstase, acesta încearcă să rămână cât se poate de discret, dar, recent, Ion Țiriac a decis să rupă tăcerea și să explice cum a făcut avere prietenul său, de fapt.

Într-o apariție la PRO TV, afaceristul a făcut numeroase glume despre prietenul său, Ilie Năstase, dar le-a și explicat fanilor cum a reușit acesta să aibă un stil de viață rafinat, bucurându-se de lux și orice își dorește.

„Nu are (n.r. calități). Pot să vin luna viitoare? Trebuie să mă gândesc foarte mult. Cea mai mare calitate: este cel mai inteligent om pe care l-am întâlnit în viața mea.

Nu a lucrat o zi în viața lui, uite cum trăiește.”, a spus Ion Țiriac despre Ilie Năstase la Vorbește lumea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI