Ion Țiriac a divulgat marele secret al lui Ilie Năstase. Cum s-a îmbogățit tenismenul, de fapt

Ion Țiriac a divulgat marele secret al lui Ilie Năstase. Cum s-a îmbogățit tenismenul, de fapt
Cum a câștigat bani Ilie Năstase. Ion Țiriac a zis totul

Ilie Năstase a strâns o avere uriașă de-a lungul anilor, așa că mulți au visat să ajungă ca tensimenul și să trăiască în lux. Din fericire, secretul fostului sportiv s-a aflat chiar din gura prietenului său bun, Ion Țiriac.

Cum a strâns Ilie Năstase o avere impresionantă. Ion Țiriac l-a dat de gol

Ion Țiriac și Ilie Năstase se bucură de o prietenie strânsă ce a trecut testul anilor. Supus unui test plin de întrebări inconfortabile, tenismentul s-a găsit față în față cu unele provocări de zile mari când a fost nevoit să ofere răspunsuri.

Între timp, prietenul fostului sportiv, Ion Țiriac, nu s-a putut abține să nu ofere câteva glume. Întrebat de calitățile lui Ilie Năstase, afaceristul a dezvăluit că nu există, dar, apoi s-a răzgândit și a vorbit din inimă despre tenismen, explicând și cum a făcut avere. 

„Nu are (n.r. calități). Pot să vin luna viitoare? Trebuie să mă gândesc foarte mult. Cea mai mare calitate: este cel mai inteligent om pe care l-am întâlnit în viața mea.

Nu a lucrat o zi în viața lui, uite cum trăiește.”, a spus Ion Țiriac despre Ilie Năstase la Vorbește lumea.

Ilie Năstase, dezvăluire tristă: ‘Stau mai mult singur’

Nu au fost singurele detalii făcute publice despre viața lui Ilie Năstase. Starul a explicat în fiecare zi înainte să plece de acasă, dar și cum își petrece timpul în ultima perioadă. El nu s-a abținut de la glume, așa că a menționat că bea multă apă pentru a diminua alcoolul.

„În ultimul timp, am băut foarte multă apă, trebuie să diminuez alcoolul. Toate mă relaxează, de la alcool, la toate.

Nu am foarte mult timp liber, am stat mai mult pe plajă. Înainte stăteam mai mult cu copii, dar, ei fiind la București, stau mai mult singur.”, a mai zis el.

Ce spune Ilie Năstase despre partenera sa, Ioana: ‘Vrei să merg să mă cert cu ea?’

Ilie Năstase nu a fost supus unui test uriaș. Acesta a dezvăluit ce își dorește de la o femeie, explicând că înțelegerea este cea mai importantă.

Totuși, când a fost întrebat dacă întoarce capul după reprezentantele sexului feminin pe stradă, el a explicat că nu vrea să ofere vreun răspuns bizar și să se certe cu soția.

„Să fie înțelegătoare cu mine. Mai greu să mă controleze pe mine. Abia m-am împăcat cu soția, acum vrei să merg să mă cert cu ea?”, a mai spus Ilie Năstase la PRO TV.