Ilie Năstase îl dă de gol pe Ciprian Marica. Cum l-a prins cu minciuna: „E un hoț și un escroc!” VIDEO

Ilie Năstase îl dă de gol pe Ciprian Marica. Cum l-a prins cu minciuna: „E un hoț și un escroc!” VIDEO
Conflictul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a ajuns la un alt nivel

Ilie Năstase l-a prins cu minciuna pe Ciprian Marica, iar acum a împărtășit această rușine cu toți fanii săi. Războiul dintre cei doi sportivi continuă, dar de această dată cu acuze din ce în ce mai grave. Celebrul tenismen susține că fostul fotbalist român este un hoț și un escroc. Cum a reușit Marica să-l scoată pe Năstase din fundația care îi poartă numele. Românii au rămas surprinși de cele aflate recent.

Război total între Ilie Năstase și Ciprian Marica: acuze grave

Scandalul uriaș dintre cei doi sportivi continuă! Fostul jucător de tenis îl acuză pe Marica de faptul că a folosit acte și semnături false pentru a-l scoate din fundația care îi poartă numele, arată realitatea.net. Miza este baza sportivă pe care fostul tenismen a primit-o de la statul român. Cel din urmă susține că Marica este un hoț și un escroc și a plănuit în detaliu să îi facă rău.

”În data de 6 iulie am semnat 25 de acte, cu 100 de file. Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el, tatăl lui și unchiul.

De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o?!”, a reacționat Ilie Năstase. ”Pentru că terenul a fost dat Fundației Ilie Năstase. Pe mine m-au băgat ca și președinte onorific. Asta e bășcălie mare”, a mai spus Ilie Năstase, la Acces Direct, de la Antena Stars.

„Ei m-au da afară”

Mulți ar fi crezut că aceștia vor ajunge la o mică înțelegere și vor șterge cu buretele cele întâmplate, dar Năstase nici nu se gândește la o împăcare. Acuzațiile dure sunt pentru fostul atacant care ar fi vinovat de fals în acte.

Mai mult decât atât, soțul Ioanei Năstase spune că nu a fost vreodată de acord să iasă din fundație, ci Marica l-a păcălit să facă asta. De asemenea, fostul tenismen a mai subliniat că sportivul va ajunge la închisoare.

„Trebuie să fii beat să-i dai procură unui băiat ca ăsta – nu-i băiat, om singur nu e – și să-i dau eu fundația pentru care m-am certat cu Clubul Voința, am fost în proces 13 ani. (…)

Ei m-au da afară. (…) S-a dus la Țiriac și i-a spus că eu o să fac pușcărie și să-mi dea cel mai bun avocat Țiriac. E un nesimțit tupeist, taică-su a fost securist”, a mai spus fostul tenismen.