Ileana Badiu e disperată. Soțul ei e grav bolnav: ”Am intrat în panică”

Ileana Badiu e disperată. Soțul ei e grav bolnav: ”Am intrat în panică”
Soțul Ilenei Badiu e grav bolnav

Se pare că anul 2021 nu a început tocmai bine pentru Ileana Badiu, soțul actriței fiind grav bolnav. Artista le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare prin ce situație a fost trecut.

Ileana Badiu e disperată. Soțul ei e grav bolnav

Deși o vedem mereu zâmbind, recent Ileana Badiu a trecut printr-o situație nu tocmai plăcută. Soțul actriței, Cătălin Badiu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar, a trecut printr-o perioadă cumplită.

După ce s-a simțit foarte rău, soțul Ilenei Badiu a descoperit că a făcut o formă gravă de bronhopneumonie. Artista a declarat că ea, soțul și fiul său s-au testat de mai multe ori pentru COVID-19, iar rezultatul a ieșit negativ de fiecare dată.

”Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soțul meu care este doctor după cum știți și foarte expus atât la contactul cu acest virus, cât și la informații oribile despre felul în care te poate afecta acest virus, înainte de Crăciun s-a simțit rău și și-a făcut mai multe teste.

În mod clasic s-a îmbolnăvit și a făcut bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părțile nu și-a imaginat cum că ar avea COVID-19 și, de fapt, nici nu a avut COVID.”, a povestit actrița.

Starea bărbatului s-a complicat

După ce starea lui Cătălin Badiu s-a complicat, a decis să-și facă mai multe investigații. Astfel, soțul Ilenei Badiu a descoperit că are amândoi plămâni afectați, iar în acel moment actrița a recunoscut că a intrat în panică.

Așadar, au decis să refacă testele pentru coronavirus, iar de această dată cel al soțului său a ieșit pozitiv, care mai apoi s-a dovedit a fi un fals pozitiv.

”A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău. După Crăciun s-a dus să-și facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectați într-o proporție destul de semnificativă.

În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită. Ne-am retestat și toate testele au ieșit negative, mai puțin cele ale soțului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv”, a mai spus Ileana Badiu, potrivit Spynews.ro.

Deși testul soțului său ieșise negativ, DSP a decis ca cei trei să rămână în izolare. Acum, Ileana Badiu a spus că testele lor au ieșit negative și abia așteaptă să iasă din izolare.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI