Ministrul „Playboy” nedorit de Iohannis: poze „incendiare” cu cel respins de președinte

Ministrul „Playboy” nedorit de Iohannis: poze „incendiare” cu cel respins de președinte

Când nu se ocupa de afaceri sau de politică, Ilan Laufer, propunerea la Ministerul Dezvoltării Regionale respinsă de Iohannis, poza sexy într-o revistă. Iohannis a respins propunerea pe 20 noiembrie.

Pe 19 noiembrie, Laufer a fost validat pentru această funcție printr-un vot în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD. Iohannis n-a fost însă de acord. Povestea lui Laufer înainte de acest moment e ceva mai interesantă însă. 

Laufer este fondatorul companiei Retail Group și cel care a intermediat intrarea retailerului de îmbrăcăminte H&M în România. El a fost și membru în Cabinetul Grindeanu, pe postul de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. De asemenea a mai ocupat și funcția de ministru pentru IMM-uri, în Cabinetul Tudose.

Asta nu e tot, Laufer se mai mândrește și cu corp super sexy și cu activitățile sale din timpul liber, de care nu pare să se jeneze, ci dimpotrivă, le considere o realizare. Laufer a pozat în revista Men’s Health, în anul 2012.

Ilan Laufer - Ministrul Dezvoltării

Eram în timpul meu liber, era acum cinci ani, nu aveam nicio funcție publică, mi s-a părut ceva foarte mișto. Nu regret. Sunt demn. Faptul că merg la mare și fac niște poze nu văd nimic grav. De când sunt în funcție, nu am mai făcut astfel de poze. Am făcut-o de plăcere și cred că este o realizare, a declarat Ilan Laufer, Ministrul Dezvoltării.

Ilan Laufer s-a născut pe 18 august 1983, în București și este absolvent de Educație Fizică. EL a mai lucrat pentru Guvern în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014, inclusiv în mandatul de ministru delegat în Cabinetul Ponta.

Ilan Laufer a deținut și funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, din vara 2017 până spre finalul lunii ianuarie 2018, când a fost schimbat odată cu retragerea lui Mihai Tudose din postul de prim-ministru. Omul de afaceri a deținut în România firmă de consultanță în imobiliare H&L Retail Group, iar în Republica Moldova a coordonat relansarea Centrului Comercial „Grand Hall’ și s-a implicat și în afaceri cu cosmetice.

Potrivit declarației de avere, Ilan Laufer are o casă în Corbeanca, de 803 mp, două terenuri intravilane în aceeași localitate, în suprafață totală de 1.840 mp și șapte apartamente în București, cu suprafețe între 77 și 105 mp. Trei dintre ele au fost închiriate, ceea ce i-a adus un câștig de peste 58.000 de lei.