Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 15 februarie

Autor: Dana Cazacu - 08:13, 15 feb. 2020
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 15 februarie.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 15 februarie

Marți seară, la Survivor România, s-a disputat pentru prima dată, jocul de comunicare, recompensele pentru echipa câștigătoare constând în fotografii și mesaje din partea familiei, prietenilor și apropiaților acestora.

Miza a fost uriașă, la Survivor România, atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, cu atât mai mult cu cât cei mai mulți dintre concurenți se află în competiție, departe de cei dragi, de aproape o luna de zile. La aflarea premiului pus la bătaie, Faimoșii și Războinicii au fost copleșiți de emoții și nu și-au putut ascunde lacrimile de dorul celor pe care i-au lăsat acasă. Duelul sportiv între Faimoși și Războinici a fost încărcat de tensiune, răsturnări de situație, adrenalină pompată la maximum. În final, Războinicii au fost declarați câștigători, cu scorul de 10 la 6, punctul decisiv fiind adjudecat de Claudia Rostas. În timp ce în echipa Faimosilor se instala haosul și domnea dezbinarea, în tabăra Războinicilor bucuria era uriașă, în momentele în care au citit mesajele prețioase de la cei dragi.

Ziua cu veștile neplăcute nu s-a încheiat pentru Faimoși

În Consiliul de eliminare, aceștia au aflat cine dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare:

  • Bogdan Vladău
  • Elena Ionescu
  • Asiana Peng urmă să părăsească competiția, în urmă voturilor telespectatorilor.
Bogdan Vlădău.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de sâmbătă 15 februarie.

Publicul a decis că Bogdan Vladau să fie eliminat din competiția “Survivor România”; faimosul a fost surprins de rezultatul votului. “Nu mă așteptăm la această decizie. Mă bucur foarte tare că mi-am găsit curajul de a participa la un astfel de show. Mi-aș fi dorit să mai rămân, alături de echipa și, în special, de unii dintre coechipierii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni aici, sunt niște oameni cu niște caractere deosebite. Este greu, dar pe de altă parte inima mea se bucură foarte tare că se duce acasă, la soția mea”, a spus Bogdan Vladau, aseară, în Consiliul de eliminare, potrivit Kanal D.

Se naște o relație amoroasă la Survivor România!

În ediția de luni seară, după o discuție în tabăra Războinicilor între mai mulți  concurenți și Claudia, camerele de filmat au surprins un moment tandru între Lola și Cristi. După ce Lola i-a șoptit ceva lui Cristi, aceștia au plecat îmbrățișați, iar Cristi o sărută pe frunte pe colega sa, înainte să dispară din cadru.

Lola este privită ca fiind una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, dar, totodată, și una dintre cele mai controversate. Aceasta se pare că a reușit să provoace mai multe scandaluri cu echipa ”Faimoșii” de la Survivor România 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI