Cum a ajuns să arate Cristian Tabără după ce a plecat din România. A slăbit 60 de kilograme! FOTO

Cum a ajuns să arate Cristian Tabără după ce a plecat din România. A slăbit 60 de kilograme! FOTO
Cristian Tabără a trecut printr-o schimbare radicală

Despre Cristian Tabără s-a scris, anul trecut, că a slăbit 60 de kilograme, după ce a urmat o dietă strictă din cauza unor probleme de sănătate. Prezentatorul TV s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă. Chiar dacă are emisiune la TV în fiecare week-end, nu mulți sunt cei care își mai amintesc cum arăta în trecut.

Cristian Tabără a trecut printr-o schimbare radicală

Cristian Tabără, prezentatorul emisiunii Exclusiv în România, difuzată de postul de televiziune TVR, mai prezintă și show-ul Eurodicționar, care este difuzat în Republica Moldova. După ce a slăbit 60 de kilograme, a ajuns de nerecunoscut. Emisiunea lui a revenit în grila TV, după ce a fost în vacanță din decembrie 2018.

Prezentatorul TV a fost protagonistul unui moment incredibil în televiziune. În anul 2014, a urlat la invitații pe care îi avea în platou, iar momentul a fost catalogat de internauți drept cel mai bun moment din istoria emisiunii pe care o moderează.

Cristian Tabără, după ce a slăbit 60 de kilograme
Cristian Tabără, după ce a slăbit 60 de kilograme

Cine este Cristian Tabără

Cristian Tabără s-a născut în Oradea, pe 30 noiembrie 1967. A absolvit Liceul de Filologie-Istorie din Oradea în 1986, iar ca jurnalist a scris la Gazeta de Vest din Timișoara, a lucrat la Radio Sonvest Oradea și a fost reporterul Știrilor Pro TV. De-a lungul timpului, el arealizat și moderat emisiunile „Parte de carte” și „Te vezi la Știrile Pro TV”.

În 2010, a intrat și în spațiul media din Republica Moldova. A făcut parte din echipa organizatorică a proiectului Fabrica de Staruri, iar din 2014 este invitat permanent la emisiunea Fabrika de pe Publika TV, pe care o moderează împreună cu Alexei Lungu.

El moderează și emisiunea Eurodicționar, un talk-show săptămânal despre Moldova pro-europeană, avantajele integrării europene și efectele acestui proces.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI