Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cu cine se va căsători

Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cu cine se va căsători
Arsenie de la O-Zone își dorește să se însoare cu iubita rusoaică

Arsenie din trupa O-Zone se pregătește de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui! Acesta își dorește să ducă relația pe care o are cu iubita rusoaică de 8 ani la un alt nivel, așa că fanii o să poată să îl vadă într-o nouă ipostază inedită și emoționantă.

Arsenie de la O-Zone, pregătit să se însoare

Arsenie Todiraș, cunoscut drept Arsenium de la O-Zone, este pregătit să meargă în fața altarului alături de iubita lui. Acesta formează un cuplu cu iubita lui rusoaică de 8 ani. Artistul se pregătește să își ceară partenera în căsătorie, așa că pune la punct ultimele detalii pentru evenimentul important.

Mai exact, acesta o să meargă alături de un apropiat pentru a alege bijuteria pe care o să o primească aleasa lui, iar locul în care o să rostească întrebarea o să fie unul ales cu mare grijă pentru a avea parte de un decor cât se poate de frumos.

„Suntem împreună de 8 ani, încă de când am plecat eu în Rusia. Acolo ne-am întâlnit și ne-am îndrăgostit. Încă nu am cerut-o în căsătorie, dar urmează. O să fie ceva frumos, dar nu vreau să dezvălui unde va fi.

Poate să fie în Grecia sau în altă locație. Nu am cumpărat inelul, sunt câteva variante. Am o cunoștință care mi-a spus ca o să mă ajute la alegerea inelului.”, a zis Arsenie Todiraș, potrivit Antena Stars.

Cât de bine se înțelege Arsenie de la O-Zone cu iubita rusoaică

Arsenie a explicat că petrece extrem de mult timp alături de iubita lui, astfel că mariajul nu aduce multe schimbări în viața lor de cuplu.

„Noi suntem ca și căsătoriți, lucram mult împreună, mergem la concerte și nu am avut timp sa ne ocupam de asta, dar acum a venit timpul.

Iubita mea este plecată acum în Moscova pentru a-și face viză ca să putem merge la concert în Germania. Abia aștept să mă întorc în Rusia, însă acum situația pandemică nu ne permite acest lucru.”, a adăugat artistul.

„Ne dorim minim 2 copii”

Artistul a mărturisit că el și iubita lui nu își doresc o nuntă cu foarte mulți invitați, ci, mai degrabă, vor să organizeze evenimentul pe o insulă, departe de ochii curioșilor.

„Am vorbit despre acest lucru. Nu o să avem prea mulți invitați, o să fie undeva pe o insulă. Am discutat și despre copii și este important că ne plac amândurora, doar ca nu este momentul acum.

Ne dorim minim 2 copii, pentru că știu persoane care nu au avut frați și au simțit nevoia.”, a adăugat acesta.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe