18 mai 2021 | 23:19

Ianis Hagi, în mijlocul unui scandal la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi

Sport
Ianis Hagi, în mijlocul unui scandal la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi
Mircea Lucescu nu s-a putut abține. Are legătură cu Ianis Hagi

Ianis Hagi se află în mijlocul unor controverse stârnite de echipa la care evoluează, Glasgow Rangers. Mircea Lucescu nu s-a mai putut abține și a avut o ieșire nervoasă după ce a auzit ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu fotbalistul iubit de o țară întreagă. Acesta ar putea să participe la un eveniment grandios, dar clubul din care face parte nu îl lasă.

Ianis Hagi, în mijlocul unui scandal. Mircea Lucescu a reacționat imediat

Pentru prima oară în 57 de ani, Naționala României a reușit să se califice la Jocurile Olimpice. Ceea ce părea o adevărată sărbătoare s-a transformat într-un coșmar după ce mai mulți fotbaliști au primit refuzul cluburilor de a participa la acest eveniment pentru țara lor.

Printre celor ce li s-a refuzat permisiunea de a juca la Jocurile Olimpice se numără și Ianis Hagi ce va lupta pentru calificările Glasgow Rangers în Liga Campionilor, ținând cont că FIFA nu a obligat cluburile să le dea voie fotbaliștilor să plece pentru o perioadă. Alături de Rangers stau și Cagliari, Slavia Praga și Inter Milano unde evoluează Răzvan Marin, Nicolae Stanciu și Ionuț Radu.

După ce a auzit acești vești dureroase pentru români, Mircea Lucescu a avut o ieșire nervoasă și spus cuvinte grele la adresa acestor cluburi. Antrenorul Dinamo Kiev a mărturisit că echipelor ar trebui să le fie rușine pentru că îi împiedică pe fotbaliști să participe la Jocurile Olimpice pentru România.

„Este complet inacceptabil ca cluburile să refuze să le permită jucătorilor români să concureze la Jocurile Olimpice. Nu înțeleg că participarea la Jocurile Olimpice crește valoarea jucătorilor? Este cu adevărat rușinos. Am 11 jucători de la Dynamo Kiev care sunt în echipa națională din Ucraina. Este ceva extraordinar și sunt foarte mândru pentru că ei pot juca pentru țara lor.”, a declarat Mircea Lucescu.

Ianis Hagi, lovitură dură din partea Glasgow Rangers. Ce se întâmplă cu fotbalistul

Este puțin probabil ca Ianis Hagi să obțină acceptul de la Steven Gerrard, mai ales pentru că atacantul Kemar Roofe și mijlocajul Glen Kamara sunt interziși pentru calificări din partea Glasgow Rangers. Deși acest eveniment ar putea să bucure o țară întreagă, este foarte probabil ca România să meargă la Jocurile Olimpice cu un lot cârpit din cauza refuzurilor primite până acum.

„Îmbucurător pentru noi este faptul că atât jucătorii din România, cât şi din străinătate vor să participe la Jocurile Olimpice. Din păcate nu depinde de ei şi avem câteva refuzuri de la cluburi. Va exista o negociere, încercăm să găsim o fereastră cât mai accesibilă pentru toată lumea, deoarece sunt meciuri din trei în trei zile, mai sunt câteva etape şi o să vedem.

Cred că nu o să putem fi cu jucătorii pe care noi ni-i dorim pentru că este o perioadă în care cluburile sunt angrenate în tururile preliminare din cupele europene sau în cantonamente şi va exista o negociere. Nu-mi pică bine, dar până la urmă va trebui să găsim soluţii, indiferent cu ce generaţie vom merge.” a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro