17 ian. 2021 | 17:03

Ianis Hagi, gafă colosală în teren. Ce a făcut fotbalistul român, mare păcat

Sport
Ianis Hagi, gafă colosală în teren. Ce a făcut fotbalistul român, mare păcat
Gafa făcută de Ianis Hagi pe teren. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat la ultimul meci

După un parcurs aproape perfect în acest sezon, Ianis Hagi a comis o gafă colosală în teren. Toată lumea a văzut ce a făcut fotbalistul român.

Ianis Hagi a decepţionat cu cea mai recentă prestaţie

Dacă în urmă cu o săptămână se vorbea despre internaţionalul român ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de la Glasgow Rangers, lucrurile au luat acum o întorsătură neaşteptată. Ianis Hagi a comis o gafă colosală în teren, la meciul din etapa a 24-a din Premiership. După 21 de victorii şi 2 egaluri, echipa condusă de Steven Gerrard a făcut egal cu cei de la Motherwell.

Deşi a început ca titular, Ianis Hagi a dezamăgit cu prestaţia sa. Imediat după pauză, fotbalistul în vârstă de 22 de ani a ratat o ocazie, şutând pe lângă poartă, apoi a primit cartonaş galben de la arbitru. Drept urmare, în minutul 55, acesta a fost înlocuit pe teren cu Cedric Itten, jucător care a şi marcat în minutul 72. În urma acestui meci, Glasgow Rangers are 66 de puncte obţinute în 24 de meciuri.

„Nu cred că avem motive să ne plângem. Noi am apărut în meci după primele 45 de minute. Poate că merităm să câștigăm, dacă ne uităm la jocul din repriza secundă. Realitatea e însă că nu poți câștiga dacă nu te prezinți o repriză. A trebuit să fac schimbări după prima parte, să transmit un mesaj jucătorilor. Sunt dezamăgit că ne-am trezit greu.

Trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări. Sper însă că punctul acesta se va dovedi decisiv la finalul sezonului”, a spus managerul lui Rangers.

Ce spunea Gerrard despre Hagi în urmă cu două săptămâni

După partida dintre Rangers F.C. şi St. Mirren, un meci extraordinar pentru fiul Regelui, Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă despre Ianis Hagi. Mai mult, managerul echipei scoţiene a declarat că viitorul internaţionalului român va fi unul excelent.

“Ianis este în revenire de formă, contribuie foarte bine. Am de luat niște decizii, dar ne dorim să fim această postură. Sunt oameni care forțează să fie în echipă, dar voi alege o echipă de care să fiu convins că va face treaba împotriva lui Celtic.

Nu mă iau că a marcat recent, ci vreau să bag o echipă de care să fiu convins că va face treabă, fără resentimente”, a spus la final de decembrie fostul mijlocaş de la Liverpool.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro