Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au făcut anunțul, iar Steven Gerrard tremură

Vestea anului pentru Ianis Hagi. Spaniolii au făcut anunțul, iar Steven Gerrard tremură
Ianis Hagi, vestea anului. Mijlocașul e dorit Bundesliga de o echipă

Anul 2021 începe pentru Ianis Hagi cu o veste mare din partea spaniolilor: este dorit în Bundesliga de o echipă calificată în optimile Ligii Campionilor.

Veste mare pentru Ianis Hagi: e dorit în Bundesliga de o echipă calificată în optimile Ligii Campionilor

Ianis Hagi a avut evoluții apreciate în ultima perioadă la Glasgow Rangers. Cea mai recentă echipă care s-a interesat de transferul internaționalului român este RB Leipzig, echipă aflată pe locul 2 în Bundesliga și calificată în optimile Ligii Campionilor, unde vor lupta împotriva celor de la Liverpool.

Fotbalistul a marcat 4 goluri și a oferit 9 assist-uri în acest sezon pentru Glasgow Rangers. Oficialii grupării din Leipzig și-l doresc pe mijlocaș datorită potențialului arătat la clubul antrenat de Steven Gerrard, potrivit publicației Mundo Deportivo.

Gică Popescu, declarații despre mijlocașul român

Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, a oferit o serie de declarații despre Ianis Hagi, la Telekom. Acesta a analizat evoluțiile fotbalistului și le-a transmis un mesaj contestatarilor fiului ”Regelui”.

„Să lăsăm la o parte numele de pe spate. E băiatul lui Gică Hagi, dar ce treabă are chestia aceasta? Nu înțeleg de ce e pus atât sub lupă. Niciun jucător român care joacă în străinătate nu e atât de mult pus sub lupă. Gică Hagi a avut unele declarații exagerate, dar iau declarațiile lui ca pe unele ale tatălui Hagi, nu ca pe ale antrenorului Hagi. Vouă vi se par exagerate unele declarații, dar eu le înțeleg„, a spus Popescu la TV.

„Mi se pare că este pe un drum foarte, foarte bun la Rangers, într-un campionat în care se joacă din 3 în 3 zile. Mă uit la declarațiile antrenorului, care spune că e foarte mulțumit. Nu văd de ce e atâta presiune pe Ianis. Nu are calitățile fizice ale lui Gică, dar are o altă structură fizică. Are nevoie de timp, are nevoie să joace. E într-o progresie corectă”, a completat acesta.

Despre Ianis Hagi 

  • Ianis Hagi s-a născut pe 22 octombrie 1998 în Istanbul, Turcia, în perioada în care tatăl său juca la Galatasaray.
  • La vârsta de 10 ani a fost înscris la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.
  • Și-a făcut debutul la 16 ani, pe 5 decembrie 2014, în Liga I la FC Viitorul Constanța, când a intrat la schimb în ultimul minut al jocului, în locul lui Silviu Pană.
  • Un an mai târziu a marcat primul său gol ca senior.
  • Data de 17 noiembrie 2018 a consemnat debutul său în naționala de seniori, în victoria României împotriva Lituaniei de la Ploiești.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI