Ianis Hagi chiar nu mai e băgat în seamă la Rangers. Ce s-a întâmplat aseară în Scoția

Ianis Hagi chiar nu mai e băgat în seamă la Rangers. Ce s-a întâmplat aseară în Scoția
Glasgow Rangers pierde sferturile de finală, după 27 de victorii consecutive

Ieri, în Scoția, a avut loc unul din cele mai importante meciuri pentru echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers. Ieri s-a jucat Sferturile Cupei Ligii Scoțiene. Glasgow Rangers ajucat împotriva celor de la Livingston. Din păcate, Glasgow a suferit o înfrângere pentru prima dată în 27 de meciuri, seara trecută.

Glasgow Rangers pierde, după 27 de victorii consecutive

Ceea e părea a fi doar o fromalitate pentru echipa la care joacă și Ianis Hagi, s-a transformat într-un adevărat dezastru. Glasgow Rangers au fost eliminați din Cupa Ligii Scoțiene în sfertul de finală de o echipă din St Mirren condusă de fostul internațional al Irlandei, Jim Goodwin.

A existat o influență irlandeză considerabilă și pe teren. Golurile lui St Mirren în victoria cu 3-2 pe teren propriu fiind înscrise de Jamie McGrath și Conor McCarthy. Cei doi  s-au alăturat clubului în ianuarie anul trecut de la Dundalk și respectiv Cork City. Rangers, care se află la 13 puncte în vârful Premierei scoțiene, a pierdut un meci care părea a fi unul ușor, dar rezultatul final arată cu totul altceva. În meciul cu Glasgow Rangers totul părea ușor, dar nu a fost așa.

Ianis Hagi, rezervă în Sferturile Ligii Scoției

Datorită prestațiilor mai slabe din ultima vreme, tânărul atacant român a început meciul din postura de rezervă. Se pare că Gerrard nu a vrut să riște intrdocuându-l din primul minut, și a început meciul cu o altă formulă de joc. Numai că, deși intrat în minutul 86, Ianis Hagi nu s-a remarcat pe teren. Singurul moment înc are s-a făcut remarcat a fost la primirea unui cartonaș galben în minutul 89.

Și-așa criticată prestația sa, Ianis Hagi se pare că nu mai are același randament de la începutul sezonului. Randamentul atacantului de 22 de ani nu este unul în vaforea sa. Hagi a acumulat 33 de meciuri oficiale, cinci goluri și 10 pase decisive.

Este de neînțeles prestația atacantului, de altfel și presa scoțiană a încercat să deslușească acest aspect al jocului tânărului Ianis Hagi. S-ar putea pune pe seama intenției de a pleca de la echipă, iar zvonurile din ultima vreme ar putea argumenta slaba prestație.

Recent relatam de o nouă intenție a clubului andaluz, Sevilla de a-l oferta pe tânărul atacant de la Glasgow Rangers. Deocamdată nu se știe nimic, ceea ce se știe este că sunt intersate și alte echipe de român, printre care Sampdoria și  Cagliari. În același context, alte două echipe din fotbalul american. și-au exprimat interesul pentru Ianis Hagi. Rămâne de văzut care va fi situația jucătorului român și care vor fi ofertele în perioada de mercato.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI