23 ian. 2021 | 10:44

Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ în public din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a spus antrenorul lui Rangers

Sport
Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ în public din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a spus antrenorul lui Rangers
Steven Gerrard îi mai acordă o șansă lui Ianis

După ultimul meci din campionat împotriva celor de la Motherwell, Steven Gerrard a avut frustrări după egalul făcut. Rangers s-a străduit să revină de la un gol . Dar și acel egal ar putea asigura ceea ce ar putea fi un punct important pe termen lung.

Steven Gerrard îi mai acordă o șansă lui Ianis

Deși nu a fost chiar un dezastru, egalul cu Motherwell l-a determinat pe Steven Gerrard să ia o decizie la pauza meciului. După 3 minute de la startul reprizei a doua, Ianis Hagi avea să fie schimbat, iar noul intrat aducea egalarea. Pretația tânărului sportiv român a generat, ulterior, comentarii în pres scoțiană, cele mai dure fiind chiar ale antrenorului, care declara:

”Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte. E vorba de Ianis Hagi în minutul 55, tocmai ca să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări”, a spus Steven Gerrard la conferința de presă.

Cu toate astea se pare că Steven Gerrard este dispus să-i mai acorde o șansă tânărului zecar, Ianis Hagi. Pentru meciul cu cei de la Ross County, Gerrard va începe meciul cu Ianis titular, din primul minut de joc.

Presa scoțiană, într-un amplu material, vorbește despre această decizie a atrenorului, fiind un pic sceptică la această mutare. Conform presei, o posibilă formulă de start în meciul cu cei de la Ross Country ar fi următoarea:

Rangers posibilă formație de start:
McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic; Aribo, Davis, Kamara; Hagi, Kent; Itten

Ianis Hagi pierde teren în fața fanilor scoțieni

Înainte de egalul cu Motherwell, Steven Gerrard a dezvăluit modul în care soarta a jucat un rol în decizia care i-a ajutat pe Rangers să câștige cu 1-0 cu Celtic. În acel meci, câștigat cu 1-0, Gerrard avea să îl introducă la pauză pe Ianis, mutarea fiind una seminificativă pentru cursul jocului.

Despre prestația de atunci Gerrard a avut numai cuvinte de laudă, de aici și decizia de a-l introduce în meciul cu Motherwel, și acum pentru cel cu Ross Country.

„Ianis preia foarte bine informațiile și am crezut că este foarte curajos să primească mingea în zonele largi. Ianis a făcut practic Diferența în tot jocul din a doua repreiză.”, declara Steven Gerrard după meciul cu Celtic.

Deși cu o rată în scădere a popularității în rândul fanilor, Gerrard încă mai speră într-o revenire a tânărului jucător român. Girul de încredere i-a fost acordat, rămâne să dovedească că îl și merită.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro