Ianis Hagi a decis ce va face. Ce le-a spus jurnaliștilor britanici

Ianis rămâne la Glasgow Rangers

În decembrie, anul trecut, presa din Spania vorbea de un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Sevilla. Oficialii clubului spaniol recunoșteau intenția de a face o propunere. În afară de aceștia echipe din Italia sau America erau și ele interesate de serviciile zecarului echipei Glasgow Rangers. Dacă atunci totul era doar un zvon de presă, acum Ianis Hagi a elucidat misterul definitiv.

Ianis rămâne la Glasgow Rangers

În ultima perioadă, tânărul de 22 de ani a intrat și a ieșit din echipa de start a celor de la Glasgow Rangers în acest sezon. Vasile Miriuță declara la un moment dat că Ianis se luptă cu așteptările. Tânărului jucător titularizat la Glasgow Rangers i s-a spus să se relaxeze și să-și câștige locul în echipă după ce a fost scos din formația de start în mai multe momente.

Jucătorul român a în puține meciuri de ligă pentru Rangers. În ultimul meci, terminat la egalitate, Ianis a fost schimbat în repriza a doua, iar Gerrard a criticat jocul slab al atacantului român.

În iarnă presa de specialitate vorbea de un posibil transfer, fie la Sevilla, Leipzig, Sampdoria sau Galatasaray. După meciul cu cei de la Motherwell, Ianis a declarat că își dorește să rămână la Glasgow Rangers.

”Cu siguranță sunt fericit unde sunt. Este un mediu bun pentru a crește ca jucător tânăr. Mentalitatea de aici este cea pe care mi-o doream încă de când eram copil. Am vrut să fiu la un club unde ți se cere mereu să câștigi, să fii mai bun și să câștigi trofee. Sunt cu adevărat fericit aici”, a spus Ianis Hagi pentru postul Sky Sports.

Ianis Hagi, iubit și criticat pentru prestațiile sale

Românul a avut un impact impresionant de când s-a mutat la Glasgow Rangers și a marcat goluri cheie împotriva celor de la Hibernian și Braga în primele săptămâni ale carierei sale. Glasgow Rangers se află pe locul unu în campionat, Ianis devenind un adevărat playmaker pentru echipă.

Dar prestațiile sale slabe din ultima vreme l-au pus în postura de rezervă, sau chiar să fie schimbat după 45 de minute. Steven Gerrard a criticat jocul elevului său, dar cu toate astea încă îi mai acordă girul de încredere. Mai sunt câteva meciuri grele de jucat. Tânărul Hagi va trebui să demonstreze că achiziția sa pentru Glasgow Rangers  nu a fost una greșită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI