Ianis Hagi a fost atacat din toate părțile. Cine sare în ajutorul lui: ”Nu trebuie aşteptări mari de la el”

de: Bișinicu Andreea
14 04. 2021

Clipe dificile pentru starul de la Glasgow Rangers. Nu este ușor să fii fiul lui Gică Hagi. Prințul Ianis, cum este alintat de presa internațională sportivă, are 22 de ani și lumea fotbalului la picioare și cu toate acestea poartă, pe umeri, presiunea de a purta un nume de legendă. Cine sare în ajutorul lui: „Nu trebuie aşteptări mari de la el”

Ianis Hagi a fost atacat din toate părțile

Deși a demonstrat că este un tânăr talentat, disciplinat și un bun strateg pe teren, Ianis Hagi face tot posibilul de-ași urma propria cale profesională, dincolo de presiunea uriașă de a purta numele celebrului său tată, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor

Răzvan Lucescu, proaspăt demis de la Al Hilal, sare în apărarea lui Ianis Hagi. Fostul selecționer îl susține pe mijlocașul român și le transmite un mesaj tuturor celor care-l critică pe fiul regelui fotbalului românesc.

 „Lăsaţi-l pe Ianis în pace! El are drumul lui. Nu e nici Gică Hagi, nici Gică Popescu! Este Ianis cu personalitatea lui, caracterul lui și talentul lui. Are dreptul de a-şi face drumul lui în viaţă nu de a fi comparat cu Hagi, cu tatăl lui. Nu trebuie aşteptări mari de la el pentru că nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem!”, a declarat Răzvan Lucescu la as.ro.

Ianis Hagi, la un pas de a fi transferat la Lazio Roma

După un sezon victorios pentru cei de la Glasgow Rangers, echipă care a devenit campioana Scoției, ofertele pentru cei mai buni jucători ai formațiunii conduse de Steven Gerrard erau așteptate să apară. De departe cea mai mare sumă a fost oferită de către cei de la Lazio Roma care vor să-l transfere pe Ianis Hagi la echipa din Italia.

Lazio a pus ochii pe internaționalul român, pentru care sunt dispuși să plătească nu mai puțin de 12 milioane de lire sterline. Suma este colosală, având în vedere faptul că scoțienii au scos 4 milioane de lire sterline din buzunar pentru a-l lua pe Ianis Hagi de la Genk.

„Privind din punct de vedere al afacerii, cred că vor lua în considerare oferte celor de la Lazio Roma. Așa trebuie să te gândești când conduci o afacere. Sunt mulți bani, 12 milioane de lire sterline. S-ar putea să fie foarte greu să refuzi, uitându-te la el în funcție de cifre.

Nu este întotdeauna un jucător de start. Dacă el nu este 100% esențial pentru echipă, ar putea fi unul pe care să-l schimbe, să ia banii și să-i folosească în altă parte.”, declara Paddy Kenny pentru Fotball Insider.