Câți bani vrea Glasgow Rangers pe Ianis Hagi. Suma pentru care scoțienii acceptă transferul

Câți bani vrea Glasgow Rangers pe Ianis Hagi. Suma pentru care scoțienii acceptă transferul
Ianis are randament bun în Scoția

Recent presa scoțiană a vorbit de un posibil transfer pentru jucătorul român Ianis Hagi la Lazio Roma. Oficialii scoțieni de la Glasgow Rangers îi stabileau prețul. Era vorba de aproximativ 12 milioane de lire sterline. La acel moment jurnaliștii scoțieni speculau pe marginea ofertei făcute de italieni. Aceștia erau de părere că Latio nu ar fi dispusă să plătească mai mult de 6 milioane de lire sterline.

Lazio Roma dispusă să plătească 12 milioane de lire sterline pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi semna pentru Rangers pentru 3 milioane de lire sterline în vara anului trecut. La finalul unui sezon în care Glasgow Rangers a câștigat titlul era și normal să apară ofertele pentru jucătorii echipei. Presa scoțiană a speculat încă din martie că ar exista deja o ofertă pentru Ianis Hagi, venită de la Lazio Roma.

Prețul inițial cerut de Glasgow era de 12 milioane de lire sterline. Ieri, conform declarațiilor fostului portar scoțian Paddy Kenny, prețul de 14 milioane de euro, aproximativ 12 milioane de lire sterline, este unul acceptabil. În aceeași relatare Paddy Kenny vorbește despre deschiderea celor de la Lazio de a plăti cele 12 milioane de lire sterline.

Kenny insistă asupra faptului că Rangers ar trebui să privească vânzarea potențială a lui Hagi ca pe o tranzacție comercială. Fostul portar mai spune că o ofertă de 12 milioane de lire sterline ar putea fi pur și simplu prea bună pentru a refuza.

”Privind din punct de vedere al afacerii, cred că vor lua în considerare oferte celor de la Lazio Roma. Așa trebuie să te gândești când conduci o afacere. Sunt mulți bani, 12 milioane de lire sterline. S-ar putea să fie foarte greu să refuzi, uitându-te la el în funcție de cifre.

Nu este întotdeauna un jucător de start. Dacă el nu este 100% esențial pentru echipă, ar putea fi unul pe care să-l schimbe, să ia banii și să-i folosească în altă parte.”, declara Paddy Kenny pentru Fotball Insider.

Ianis are randament bun în Scoția

Hagi a participat de 39 de ori în toate competițiile din acest sezon, marcând șapte goluri și acordând 12 pase decisive. Are o experiență anterioară de a juca în Serie A după ce a petrecut două sezoane și jumătate cu Fiorentina între 2016 și 2018. Finalul de campionat din Scoția îl găsește pe Ianis într-o formă de zile mari. Cifrele vorbesc de la sine în favoarea sa.

A avut perioade în care jocul său a fost mai slab, dar și-a revenit. Gerrard a avut încredere în tânărul de 22 de ani, introducându-l în teren, mai ales la meciurile importante. Rămâne acum să vedem dacă într-adevăr Lazio este dispusă să plătească 12 milioane de lire sterline pentru Ianis și dacă Glasgow și Steven Gerrard sunt dispuși să renunțe la român după un an.