Iancu Sterp s-a trezit cu Poliția Română la ușă. Ce probleme are fratele lui Culiță: „Nu sunt nebun și nu aberez” VIDEO

Iancu Sterp s-a trezit cu Poliția Română la ușă. Ce probleme are fratele lui Culiță: „Nu sunt nebun și nu aberez” VIDEO
Iancu Sterp s-a trezit cu Politia Romana la usa. Ce probleme are fratele lui Culita

Toți fanii familiei Sterp știu că vedetele lor preferate au un suflet de aur și fac bine de fiecare dată când pot. Însă, vorba populară „Dă-i românului un deget, că-ți ia mâna toată” se pare că se aplică și în cazul lui Iancu Sterp, care s-a trezit cu poliția la ușă! Din cauza unui apropiat, pe care la ajutat foarte mult, a ajuns să fie vizitat de oamenii legii. Iată ce a pățit fratele lui Culiță.

Iancu Sterp, vizitat de polițiști. Vedeta are probleme cu legea?

Iancu și Culiță Sterp se bucură de foarte mult succes în România. Familia lor numeroasă este una dintre cele mai iubite din showbizul românesc. Cunoscuți pentru bunătatea, blândețea și carisma lor, mama și copiii săi au știut mereu cum să capteze atenția publicului. Geta este și capul familiei, pentru că și-a crescut singură cei patru copii, sacrificiu pentru care Iancu, Ileana, Culiță și Geta spun că-i vor fi mereu recunoscători. Din cauza cui s-a trezit unul dintre frați cu Poliția Română la ușă?

Fratele lui Culiță Sterp are plângere la poliție

Recent, Iancu Sterp a filmat un vlog în care a dezvăluit că există o plângere la poliție cu numele lui, făcută de mama lui Beni, copilul pe care familia Sterp l-a adoptat neoficial. Fratele lui Culiță a făcut publică toată povestea șocantă, explicând toate acuzațiile care i se aduc atât lui, cât și rudelor sale.

„Vin astăzi din oraș cu mașina și când ajung la poartă, după cinci minute și poliția în spatele meu, vine cu o foaie, un document cum că mama lui Beni ne-a dat la poliție pe noi, pe familia Sterp, că îi încălcăm drepturile și alte acuzații. În cadrul plângerii se precizează următoarele aspecte: familia Sterp folosește minorul la diferite munci din gospodăria proprie (îngrijitorul oilor), postează filmulețe pe internet fără acordul mamei, aceasta declarând că familia Sterp a jignit-o în repetate rânduri și nu este mulțumită de relația copilului cu ei”, a declarat Iancu, în cadrul vlogului său, postat pe Youtube.

Copilul de suflet al familiei Sterp cauzează probleme

Ulterior, Iancu Sterp a precizat, într-un alt vlog, ce are de gând să facă cu Beni, după toate problemele cauzate de acesta. Vedeta este în continuare revoltată și susține că deține o dovadă care va scoate la lumină tot adevărul.

„O să vă pun o înregistrare cu o convorbire telefonică cu mama lui Beni, ca să vedeți că eu nu sunt nebun și nu aberez, să vedeți ce fel de oameni au stat lângă Beni până acum și prin ce traume a trecut săracul și la câte case de copii a fost până acum. Nu vreau să se mai ajungă în situații de genul acesta! Eu vreau să stea lângă noi, că și el vrea să stea lângă noi, așa că sperăm să fie bine”, a explicat tânărul.

Cântărețul nu se lasă intimidat de mama lui Beni

Potrivit spuselor sale, Iancu este mai hotărât ca niciodată să lupte pentru Beni, astfel încât să poată locui în continuare alături de el și familia Sterp. Mai ales că adolescentul a avut parte doar de confort, iubire și siguranță maximă din partea mamei Geta și a copiilor ei.

Beni are o poveste de viață impresionantă. Acesta provine dintr-o familie cu multe lipsuri, cu șapte copii, crescuți doar de mama lor. Din cauza situație financiare precare, familia Sterp se ocupă de creșterea și educarea adolescentului. Întrebată de fani dacă Beni este înfiat, sora lui Culiță Sterp a mărturisit, mai demult, că minorul doar locuiește cu ei.