Cine este Beni, noul membru al familiei Sterp. Adevărul despre băiatul care a aparut la ei ”peste noapte” VIDEO

Cine este Beni, noul membru al familiei Sterp. Adevărul despre băiatul care a aparut la ei ”peste noapte” VIDEO
Cine este Beni, noul membru al familiei Sterp. Adevarul despre baiatul care a aparut la ei

Familia Sterp este una dintre cele mai iubite din showbizul românesc. Cunoscuți în toate colțurile României pentru bunătatea, blândețea și carisma lor, mama și frații lui Culiță Sterp au știut mereu cum să capteze atenția românilor. Mama Geta și-a crescut singură cei patru copii, lucru pentru care Iancu, Ileana, Culiță și Geta spun că-i vor fi mereu recunoscători. Cine este, de fapt, Beni.

Adevărul despre Beni, noul membru al familiei Sterp

Recent, în vlogurile familiei Sterp a apărut un copil pe nume Beni. Întrebată, în mai multe rânduri de către fani, despre identitatea băiatului și legătura lui cu fostul Faimos de la Survivor România și ai lui, Geta Sterp a decis să vorbească deschis, în mod public, despre apariția lui Beni în viețile lor.

La început Beni venea să-i ajute în gospodărie și la magazinul Getei, iar între timp băiatul s-a apropiat de membrii familiei Sterp, care l-au invitat să stea la ei oricât de mult își dorește el.

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare zi cu oile, doar să se uite de ele.

După vreo 10 zile, noi i-am dat niște bănuți și i-am zis să se ducă din nou acasă. Trebuia să plece acasă, era înainte de Paște și el a zis că vrea să stea cu noi. Am fost la părinții lui și i-am zis că o să stea cu noi de Paște. A venit, după care mama mai zicea dacă îl ducem pe Beni acasă. El a dat de înțeles că vrea să rămână la noi. I-am zis că poate să stea la noi cât vrea el.”, a declarat sora lui Culiță Sterp pe Youtube.

Beni și cei șase frați ai săi au crescut fără tată

Micuțul Beni are o poveste de viață emoționantă. Tânărul provine dintr-o familie cu șapte copii, crescuți doar de mama lor. Tatăl celor mici nu s-a interesat de destinul propriilor săi copii, fiind un complet străin pentru Beni și frații săi.

Întrebată de fani dacă Beni este înfiat de mama lor, sora lui Culiță Sterp a mărturisit că Beni doar locuiește și se află în grija familiei Sterp. Mama Geta și copiii ei în susțin pe băiat să meargă la școală, ocupându-se de educația sa.

„De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie. A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru ei care au spus că îl ținem doar la oi.

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm. Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți”, a completat Geta Sterp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI