Horoscopul sfârşitului de vară. Ce zodii au un succes nemaipomenit la bani

Horoscopul sfârşitului de vară. Ce zodii au un succes nemaipomenit la bani
Horoscopul sfarsitului de vara

Horoscopul sfârșitului de vară. Ce zodii au un succes nemaipomenit la bani. Astrologul Cristina Demetrescu a spus care sunt zodiile ce au parte de bani mulți. Se pare că veștile sunt extraordinare pentru două dintre zodii, care vor cunoaște adevărata bunăstare materială.

Zodiile cu mare succes la bani

Horoscopul sfârșitului de vară. Cele două zodii care vor avea un succes formidabil în privința finanțelor sunt Fecioara și Pești.

Fecioarele se vor bucura de o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, în care vor putea să își valorifice anumite bunuri. Este vorba despre un sector al banilor care nu provin din salariu, ci dintr-o activitate extrasalarială.

Poate fi vorba despre parteneriate, succcesiuni, moșteniri și tot felul de resurse financiare de care orice om se poate bucura. Astrologul susține că, în astrograma Fecioarelor sunt câteva aspecte legate de Marte în zona relațiilor cu șefii, autoritățile, tatăl, pe care le pot rezolva mai greu și care le poate genera nervozitate.

În ce privește blocajul Fecioarelor, el constă în calificarea lor, adică ideea de a se mai ridica un pic în profesia pe care o fac. Sunt necesare studii de pregătire, o limbă străină, astfel că nativii care vor vrea mai mult vor fi nevoiți să învețe.

Ce blocaje pot apărea

Și Peștii vor da lovitura în plan financiar. Ei sunt într-o formă bună pentru a face bani, pentru a se lansa în tot felul de proiecte noi și de activități independente, respectiv să își părăsească anumite joburi pe care le-au avut până acum și să nu mai lucreze pentru alții, ci să își facă curaj și să facă bani prin talentul lor și prin managerierea propriei activități.

Și Peștii au un anumit blocaj, iar blocajul vine pe fondul faptului că nu pot să comunice suficient de bine, în așa fel încât să scape de anumite legături și atașamente, care îi fac prizonieri. Nativii își vor rezolva problemele cu greu.

Poate însă că după luna martie anul viitor va realiza destul de târziu că numai comunicând și punând problema corect și sincer ar putea să facă puțină ordine și în cercul de prieteni, recăpătându-și anumite drepturi.

Marte se așează pe zona casei, familiei, problemelor, acolo sunt multe discuții, astfel că nativii să-și păzească mai bine casa, să-și protejeze anumite obiective, a fost previziunea făcută de astrologul Cristina Demetrescu în emisiunea „Voi cu Voicu”, realizată de Mirela Voicu, la Antena 3.