Horoscop rune 8-14 august 2022. Zodia care va avea o săptămână de ghinion

Horoscop rune 8-14 august 2022. Zodia care va avea o săptămână de ghinion
Horoscop rune 8-14 august 2022. Zodia care va avea o saptamana de ghinion

În perioada 8-14 august, nativii din horoscopul european vor avea câteva greutăți de înfruntat. Runele au descoperit că unele zodii vor avea probleme mari cu cei din jurul lor. Cine va avea mare ghinion în săptămâna care urmează. Verifică mai jos, să vezi dacă este vorba chiar de tine.

Ce spun runele horoscopului perioadei 8 – 14 august

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt în pericol să aibă parte de câteva surprize neplăcute în următoarea perioadă. Runele te sfătuiesc să fii extrem de prudent în zilele ce vin.

Taur

Nativii din zodia Taur vor susține o mică bătălie în săptămâna următoare. Vei avea o confruntare sau o discuție dură cu cineva apropiat. Fie că este vorba de un prieten bun, coleg de serviciu sau membru al familiei, nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că tu vei fi cel victorios.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor da lovitura pe plan profesional. Indiferent că e vorba despre o promovare la locul de muncă sau un bonus la salariu, ai toate motivele să te bucuri în perioada următoare.

Rac

Vești bune pentru nativii din zodia Rac. Reprezentanții zodiei de apă ar putea avea parte de o aventură romantică de zile mari. Vrei să simți din nou fiorul iubirii, iar astrele te vor călăuzi în această direcție.

Leu

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, la Antena 3:

„Nativii din zodia Leu au o săptămână de protecție divină. Astfel, vor fi în siguranță, protejați de forțele malefice care îi înconjoară în Univers.”

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au parte de multe surprize plăcute, în următoarele zile. În timp ce unii se bucură de o nouă relație amoroasă, alții se concentrează pe carieră.

Balanță

Nativii din zodia Balanță trec printr-o situație delicată. Te cerți cu persoanele dragi și ai anumite dispute cu partenerii de afaceri, deoarece simți nevoia să îți consolidezi poziția în societate. Vei câștiga, fii fără griji.

Scorpion

Vești mai puțin bune pentru nativii din Scorpion. Te afli în centrul unui conflict major și trebuie să te pregătești de o bătălie inevitabilă, spun runele.

Săgetător

În perioada următoare, nativii din zodia Săgetător sunt învăluiți în mister. Runele te sfătuiesc să fii prudent cu persoanele din jurul tău. Cineva îți vrea răul.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt pregătiți de schimbări radicale în viața lor. Treci prin momente delicate și te refugiezi în sânul familiei.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător primesc vești bune. În plus, s-ar putea să primești un cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani. Astrele și runele sunt de partea ta.

Pești

Nativii din zodia Pești au mare noroc în perioada ce vine:

„Peștii au parte de câștig pe toate planurile, pentru că la ei apare Vunjo. Sunteți niște învingători.”, spune astrologul.