Horoscop zilnic 10 august 2022. Mare grijă la promisiuni, e posibil să nu le respecţi. Ce schimbări te aşteaptă azi

Horoscop zilnic 10 august 2022. Mare grijă la promisiuni, e posibil să nu le respecţi. Ce schimbări te aşteaptă azi
Horoscop zilnic 10 august 2022. Află ce spun astrele despre cum va decurge ziua de miercuri pentru semnul tău zodiacal.

Contextul astrologic de astăzi ne avertizează să avem grijă la excese și să nu ducem lucrurile la extrem în relațiile cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața noastră. Grijă la izbucnirile emoționale!

Horoscop zilnic 10 august 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Posibil astăzi să te simți neliniștit și să duci lucrurile la extrem destul de ușor în planul profesional. Totodată, poți face declarații, promisiuni pe care să nu le respecți, așa că mai bine evită să-ți asumi responsabilități prea mari.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi ai niște revelații și-ți dorești să faci o schimbare majoră în viața ta. Evenimentele din ultima perioadă te-au ajutat să înțelegi mai bine ce-ți dorești de la viață, de la partener, de la relațiile cu ceilalți.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Posibil ziua de astăzi să vină cu multe frământări sau regrete și stări de neliniște, care apar din cauza unei situații petrecute în planul relațional. În partea a doua a zilei, te simți constrâns de un anumit context și ești nevoit să faci un compromis.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi ai tendința să duci lucrurile la extrem în relația sentimentală. Conjuncția Lună- Pluto din sectorul relațiilor și căsătoriei, te determină să fii mai radical, să nu accepți niciun compromis și să te menifești autoritar cu ceilalți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic de astăzi te împinge să fii atent la nevoile celorlalți, în special la nevoile partenerului de cuplu. La serviciu este posibil să începi niște cursuri, să participi la niște seminarii trimiși de către șefi.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi ai grijă cum îți exprimi sentimentele, gândurile și trăirile! Doar prin comunicarea și deschidere poți rezolva o situație limită și nu prin conflicte sau critici la adresa celui cu care interacționezi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Configurația astrală de astăzi ar putea să aducă unele nemulțumiri legate de o chestiune care apare în familie. Posibil ca unul dintre părinți sau altă rudă să se amestece în relația ta de cuplu sau să aibă pretenții în privința unui bun patrimonial care-ți aparține.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei vine cu o mare dorință de a te plimba, de a pleca într-o călătorie. Verifici transport, cazare, cauți oferte, însă nu dispui de banii de care ai avea nevoie pentru o minivacanță, așa că nu-ți rămâne decât să visezi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Posibil astăzi să nu fii într-o dispoziție prea bună la serviciu, pentru că este posibil să apară niște chestiuni financiare care trebuie rezolvate, privind administrarea unui buget și nu gășești soluția optimă. Șefii îți cer să reorganizezi sarcinile, dar și cheltuielile, să reduci o serie de costuri pentru a eficientiza activitatea.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Posibil să apară o problemă de sănătate pe fondul unor afecțiuni mai vechi netratate și acum să fie momentul să faci niște investigații medicale. S-ar putea să apară și tensiuni în relația de cuplu în legătură cu activitățile gospodărești.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă ai în plan să cauți pe cineva din trecutul sentimental, poate ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte, pentru că s-ar putea să intri în niște încurcături, din care să nu mai poți ieși așa usor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Încerci să te reechilibrezi fizic și emoțional astăzi, mai ales dacă ai avut parte de o dezamăgire în planul sentimental sau în relațiile cu prietenii. Posibil să fi avut așteptări prea mari de la prieteni sau de la partenerul de cuplu.

Horoscopul zilei de 10 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Citește și: Horoscop august 2022. E luna lor, 5 zodii au parte de succes pe toate planurile

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!