Horoscopul chinezesc, săptămâna 27 iulie – 2 august. Surpriză neplăcută pentru această zodie

Horoscopul chinezesc, săptămâna 27 iulie – 2 august. Surpriză neplăcută pentru această zodie
Horoscopul chinezesc, săptămâna 27 iulie - 2 august. Surpriză neplăcută pentru această zodie

Săptămâna 27 iulie – 2 august te va pune la grea încercare, mai ales din punct de vedere profesional. Chiar dacă vara e în toi și vrei sa evadezi la munte sau la mare alături de persoana iubită, trebuie să îți iei puțin gândul de la vacanță.

Surpriză neplăcută pentru această zodie. Ce prezic astrele pentru săptămâna 27 iulie – 2 august

Dacă te afli printre nativii din zodia Câinelui te simți de parcă ți s-au înecat toate corăbiile și nu mai ai nici o speranță. Trebuie să faci tot posibilul să ieși din starea asta. În caz contrar riști să pierzi o mulțime de vești importante și să strici relațiile cu persoanele care vor să te vadă fericit.

Ce surprize îți rezerva astrele pentru această săptămână

Șobolan – Nu vrei să te implici în activitatea unui prieten care nu știe să-și arate recunoștința pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape. Ai făcut-o de prea multe ori și nu l-ai mulțumit niciodată. În loc sa-ți consumi timpul și energia pentru binele lui, mai bine îți vezi de ale tale și refuzi politicos, căutând scuze.

Bivol – Nu te agăța cu disperare de toate fleacurile care nu-ți convin. De acestea nu vei scăpa niciodată. Fii mai vesel, indiferent la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta este atitudinea perfectă pentru a-ți face ziua mai bună.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 27 iulie – 2 august

Tigru – O persoană care te încurajează, îți dă încredere, te susține și este totdeauna aproape de tine, îl poți numi cel mai bun prieten. Acesta te ajută într-o situație cu care este deja familiarizat și nu te lasă să pierzi timpul căutând soluții pe care el le are. O relație de succes, din care ai multe de învățat se poate lega din această cauză.

Iepure – Comportamentul tău supără pe cei ce te ascultă și creezi doar animozități în jurul tău. Chiar dacă ai motive să fii supărat, încearcă să nu-ți eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici și lor ziua. Ești implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu ești singurul în situația aceasta. Mai reduce tonul cât de cât, pentru că nu prea sunt șanse să obții victoria.

Dragon – Săptămâna aceasta ar fi una reușită dacă și ceilalți din jur ar fi la fel de joviali și de deschiși dar se pare că nu ai parte de asemenea interlocutori. Oricâtă amabilitate ai avea, tot vei ajunge într-un moment în care nu vei mai putea să te porți le fel de frumos, din cauză unora care sunt invidioși sau se poartă urât. Până și oamenii cu care erai în relații bune par acum de a fi de pe altă planetă.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 27 iulie – 2 august

Șarpe – Vorbești despre viitor cu persoane care gândesc la fel și ești foarte încântat să vezi că și ei privesc la fel de optimiști la direcțiile spre care vâsliți împreună. Vă susțineți unii pe alții, iar această colaborare se va dovedi a fi esențială pentru a vă atinge scopul pentru care munciți împreună.  Pentru că aveți un interes similar, vă completați perfect pentru a scopul final.

Cal – Ar trebui să renunți la cuvintele dure care îți stau pe vârful limbii. În aceste zile vei avea parte de mai mult succes dacă ai apela aprecieri și cuvinte frumoase. Chiar dacă o critică ar fi justificată în acest moment, o poți transmite cu un ton mai amabil. Deci fă la fel ca cei pe care-i întâlnești.

Capră/Oaie – Într-o altă perioadă te simțeai mai bine în mediul în care erai. Acum totul pare că s-a întors pe dos. În loc de amabilitate, prietenie și bună înțelegere totul pare blocat într-un punct de unde nimic nu se mai mișcă. Mai lasă sa treacă o zi, două, înainte de a judeca situația și a lua măsuri drastice.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 27 iulie – 2 august

Maimuță – Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă. În aceste zile te vei simți la fel, când vor fi întâlnite condițiile unei mari reușite. Însă fără să faci și tu ceva ca să duci la capăt aceasta șansă va fi greu să reușești. Ar putea să ți se pară greu să te apuci de treabă, dar dacă nu pui serios umărul la treabă, vei rata o ocazie de zile mari. Mâine ar putea fi prea târziu să mai încerci ceva.

Cocoș – O atmosferă foarte plăcută se va crea în grupul din care faci parte. Aceasta vă îndeamnă pe toți la o discuție din care pot naște rezultate care să vă mulțumească pe toți. Alătură-te colegilor cu interese similare și uniți-vă forțele într-un interes comun. Unul din secretele reușitei este optimismul, și atât timp cât vă tratați unii pe alții de la egal la egal, victoria este aproape.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 27 iulie – 2 august

Câine – Nu-ți convine nimic din ce auzi, de parcă ți-ai pus toate speranțele într-o anumită informație care nu vine în forma mult dorită. E păcat să pierzi multe vești sau soluții bune doar pentru că nu răspund așteptărilor de moment. Soluțiile bune mai vin câteodată într-un ambalaj care nu-ți place. Acceptă ce primești de la alții chiar dacă crezi că nu e ceea ce ai nevoie.

Mistreț – Pentru că ești influențat de necazurile altei persoane nu te simți bine. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale. Această persoană trece prin momente dificile și ai vrea să găsești tu o soluție pentru a i le rezolva. Trebuie să depășească singur impasul. Ajunge doar suportul moral, ca să știe că cineva este alături, dar nu insista să duci tot greul.

Horoscop chinezesc
Horoscopul chinezesc, săptămâna 27 iulie – 2 august. Surpriză neplăcută pentru această zodie

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI