Horoscop dragoste 2020. 3 zodii care învârt bărbații pe degete. Femeile fatale ale zodiacului

Horoscop dragoste 2020. 3 zodii care învârt bărbații pe degete. Femeile fatale ale zodiacului
Iată care sunt cele mai atrăgătoare 3 femei din horoscop

Unele femei sunt lideri înăscuți. Ele se descurcă de minune la locul de muncă, unde țintesc cât mai sus, dar și în viața personală, unde dau tonul. Partenerii lor de viață nu prea au multe de spus, deoarece nu vor să le piardă, așa că le mânâncă din palmă.

Iată care sunt cele mai atrăgătoare 3 femei din horoscop

Scorpion

Femeile născute sub semnul zodiei Scorpion sunt cele mai atrăgătoare din horoscop. Bărbații roiesc în jurul, deoarece acestea știu exact ce vor întotdeauna. Este atât de hot încât cei care o doresc sunt în stare să rupă relații îndelungate pentru a fi cu ea și singurul regret pe care îl vor avea cei care au cunoscut-o este că au fost părăsiți.

Nativa Scorpion emană o aură mistică, de magnetism și secrete, care îi atrage pe bărbați. E senzuală și, chiar dacă nu are acel gen de frumusețe fizică demnă de un supermodel, tot reușește să cucerească mai mulți tipi decât fetele cu chip de păpușă. Nativa Scorpion este plină de replici tăioase și ironie sofisticată, care îi face pe bărbați să rămână cu gura căscată.

Iată care sunt cele mai atrăgătoare 3 femei din horoscop
Iată care sunt cele mai atrăgătoare 3 femei din horoscop

Leu

Leul este semn de foc, iar femeile născute în această zodie chiar sunt incendiare. Unde merg ele, topesc totul în calea lor, iar bărbații nu știu ce i-a lovit. Leoaica va avea mereu un cârd de admiratori în urma sa, care ar face orice pentru ea. Este regina zodiacului și chiar își poartă coroana cu mândrie și mai aruncă din când în când câte un zâmbet care topește inimile.

Bărbații sunt atrași de femeia Leu ca fluturii de lumină. Odată intrați în colimatorul ei, bărbații nu mai au nicio șansă. Aceștia pot însă rămâne cu buza umflată și cu un dor în suflet pe care îl vor simți toată viața. Are capacitatea,  atunci când vrea, să te trateze ca și cum ai fi centrul Universului, dar te poate doborâ cu o singură vorbă. Are o inimă de aur, generoasă și plină de tandrețe, iar cei care ajung la ea se vor simți ca în Rai. Iubirea sa dă dependență și i-ai sacrifica orice.

Pești

Femeia născută în zodia Pești este o fată în aparență timidă, dar poate trezi pasiuni cum rar s-a întâlnit. Bărbații se vor da în vânt s-o ajute cu tot ce le stă în putere, imediat cum femeia Pești va solicita ajutorul. Chiar și cei mai duri bărbați își vor găsi șeful într-o femeie Pești. Cu aerul său delicat, de ființă blândă care trebuie neapărat protejată, nativa va deștepta instincte antice și le va aminti bărbaților că trebuie să le facă pe plac, să ne cucerească prin putere, precum în vremurile antice. Bărbații care au o parteneră născută în zodia Pești se pot considera foarte norocoși.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI