Zodiac chinezesc, luna iunie 2020. Zodiile cu noroc în dragoste, carieră, bani și sănătate

Zodiac chinezesc, luna iunie 2020. Zodiile cu noroc în dragoste, carieră, bani și sănătate

Îți prezentăm cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru luna iunie 2020. Pentru trei zodii se anunță un început de vară de vis, în timp ce pentru alți nativi debutul sezonului vine cu provocări.

Zodiac chinezesc pentru iunie 2020

Trei evenimente astrale importante au loc în luna iunie: Luna Plină în Gemeni pe 5, Soarele în Rac pe 20, și Luna Nouă în Rac pe 21. Nativii vor fi influențați substanțial de aceste evenimente ce pot aduce veritabile salturi calitative în existenţa unor zodii.

În continuare, vom vedea care sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului chinezesc.

Șobolan

Te numeri printre cei avantajați de această perioadă, iar în viața ta se vor produce lucruri minunate după Luna Plină. Nu uita: Carpe diem!

Bivol

Nu îți forța norocul deoarece ai putea pierde tot ce ai reușit să strângi până acum. Nu este o perioadă bună pentru investiții sau pentru a-ți asuma riscuri inutile. Stai la adăpost!

Tigru

Nu te mai lăsa influențat de părerile celor din jur. Bucură-te de viață în stilul propriu și schimbă abordarea. Nu uita: „Gura lumii o astupă doar pământul!“.

Iepure

Lasă grija zilei de mâine deoparte și fii fericit de prezent. Încearcă să îți menții gândurile pozitive și elimină-le pe cele încărcate de pesimism. Vei avea doar de câștigat.

Dragon

În această lună astrele se aliniază în favoarea ta, iar această vară va fi una în care te vei redescoperi, vei beneficia de resurse nebănuite și te vei ajuta de creativitate pentru a face lucruri mărețe.

Șarpe

Orice gest necugetat te poate costa mai mult decât crezi. Nu te întinde mai mult decât îți este plapuma! Ai grijă cui îi încredințezi secretele tale și în cine îți pui încrederea. Nu este o conjunctură astrală prea fericită pentru tine.

Nativii cu noroc în dragoste, carieră, bani și sănătate

Cal

Se anunță o vară fierbinte pentru tine. Ți-ai putea întâlni dragostea, una pasională și de vis. Acționează în conformitate cu inima ta și las-o pe ea să vorbească.

Oaie

Ai putea fi în sfârșit recompensată pentru eforturile depuse la lucru. Vorbim despre o promovare sau o mărire de salariu. Dar, ia aminte la următorul sfat: Ai grijă la sănătate!

Maimuță

Încearcă să cunoști oameni noi deoarece cei cu care te anturezi acum s-ar putea să te dezamăgească. Ar fi o reală pierdere să stai în compania unor oameni care nu te apreciază așa cum meriți.

Cocoș

Ai putea avea parte de relații tensionate cu cei din jurul tău în luna care vine, motiv pentru care ești îndemnat să îți menții calmul și să nu spui cu voce tare tot ce gândești. Altfel, vei avea de pierdut!

Câine

Luptă pentru ce îți dorești și nu te lăsa doborât de obstacole! Lucrurile bune în viață se obțin cu efort. Nu aștepta ca totul să-ți cadă din cer pentru că vei rămâne dezamăgit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI