Horoscop. Zodiile care cheltuiesc cei mai mulți bani, nu au niciodată economii

Horoscop. Zodiile care cheltuiesc cei mai mulți bani, nu au niciodată economii
Horoscop. Zodiile care cheltuiesc cei mai multi bani, nu au niciodata economii

Știm, cu siguranță ai și tu unul sau mai mulți oameni dragi în viața ta care pur și simplu nu se pot abține de la cumpărături, nu-i așa? Fie că vorbim despre o geantă de câteva mii de euro, un ceas extravagant sau o masă la cel mai exclusivist club din oraș, iată care sunt zodiile care adoră să cheltuie bani.

Top 5 zodii care cheltuiesc bani mulți

Și pentru că femeile „sparg” mai mulți bani decât bărbații, conform statisticilor, iată un top 5 al celor mai cheltuitoare femei ale zodiacului.

Taur

Să îi spui unei femei Taur să nu mai cheltuie bani este ca și când i-ai cere Soarelui să nu mai strălucească sau ploii să nu mai cadă. Nativele din această zodie adoră să fie înconjurate de lux, opulență și faimă.

Le place să fie mereu în centrul atenției și sunt în stare să cheltuie o avere pe lucrurile care le aduc bucurii. De asemenea, femeile Taur sunt foarte pretențioase. Ele nu stau la discuții cu persoanele de sex masculin care nu câștigă suficient cât să le satisfacă mofturile și doleanțele materiale.

Rac

Da, femeia Rac își merită cu prisosință locul în acest clasament. Nativele aceste zodii de apă sunt boeme, sensibile și extrem de pretențioase. Pentru femeia Rac, mersul la cumpărături de orice natură este precum o terapie mult așteptată, după o zi grea de serviciu sau o întâlnire obositoare cu socrii.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt genul de oameni care iubesc să-și răsfețe partenerii de viață și membrii familiei cu cele mai bune cadouri. Deși pot avea arici la buzunar atunci când vine vorba de a-și cumpăra ceva pentru ei înșiși,

Balanță

Deși sunt persoane extrem de echilibrate și ponderate atunci când vine vorba de a-și gestiona finanțele, nativii din zodia Balanță nu se uită la bani atunci când vine vorba de a cumpăra cadouri pentru cei dragi din viețile lor.

Cu toate acestea, Balanțele iubesc estetica, lucrurile fine și bunul gust, iar poți fi sigur că orice ai primi în dar de la un nativ Balanță îți va plăcea.

Pești

Spune-mi că îți place să cheltui foarte mulți bani fără să-mi spui, de fapt, că îți place să cheltui foarte mulți bani. Cam asta ar fi deviza nativilor din zodia Pești. Această zodie de apă adoră să-și facă cele mai mici pofte financiare. Poate fi vorba de o cană, o carte, o bijuterie sau o pereche de pantofi.

Nativele din zodia Pești pot cheltui într-o zi 50 de lei sau 5000 de lei, totul depinde doar de starea lor de spirit și de cât de multă răbdare au în acel moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI