Horoscop zilnic 20 august. Zodia care trebuie să fie umilă azi. Conflictele o așteaptă la tot pasul

Horoscop zilnic 20 august. Zodia care trebuie să fie umilă azi. Conflictele o așteaptă la tot pasul
Horoscop pentru 20 august 2021

Astăzi se formează pe cer o opoziție între Soare, aflat în zodia Leu, și Jupiter din Vărsător, aflat în retrogradare. Va fi nevoie, mai mult ca niciodată, să fim corecți cu cei din jur, să fim morali și sinceri pentru că, în caz contrar, lucrurile nu vor ieși așa cum ne dorim, și să nu ne lăsăm mânați de orgolii și mândrii.

Va fi o zi tensionată pentru cei care nu reușesc să găsească echilibrul între ce-și doresc ei și ce le oferă ceilalți. Pe de altă parte, este nevoie să avem mai multă grijă la sănătate, să nu facem excese de niciun fel, mai ales din categoria celor care pot afecta inima sau ficatul. Persoanele pe care le cunoaște acum ne pot ajuta foarte mult în procesul de afirmare și, implicit, de evoluție, de progres.

Horoscop pentru 20 august 2021

Tot azi se formează un aspect de susținere între Mercur, planeta comunicării, din Fecioară și Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur. Acest aspect poate aduce idei originale, revoluționare și ne va oferi multă putere de convingere. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Poate fi o zi a marilor decizii astăzi, decizii care vizează viața sentimentală îm unele cazuri sau o situație ce ține de copii, în alte cazuri – pentru cei care sunt părinți. Totodată, poate fi vorba de o decizie care vizează un proiect de grup sau individual. Este important ca tu să-ți recunoști singur limitele și să nu faci abuz. Este o zi bună să schimbi ceva în stilul de viață, în abordarea sarcinilor profesionale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Fii mai atent la ce te face să fii nesigur pe tine, la ce te destabilizează emoțional de obicei, pentru că astăzi poți duce la extrem aceste trăiri. S-ar putea să ai pretenții prea mari de la tine sau de la cei dragi, dar și cerințe profesionale imposibil de îndeplinit. Este o zi bună să iei o decizie profesională, să rezolvi ceva care te macină de prea mult timp, mai ales dacă este vorba de beneficii, de venituri, dar nu exagera cu cerințele și nu te urca singur pe un piedestal.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să fii extrem de agitat astăzi, să vorbești mult, să te enervezi din nimicuri și să spui lucruri pe care ar trebui să le ții pentru tine. Evită să intri în conflicte de opinii, evită să-ți impui punctul de vedere în fața altora și să crezi că doar tu deții adevărul absolut. S-ar putea ca astăzi să te lași purtat de val și să iei decizii sub impulsul momentului, de aceea este de preferat să fii mai reținut.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Banii pot fi subiect de tensiuni zilele acestea și de aceea ar fi de preferat să nu depinzi de alții, dar nici alții să nu depindă financiar de tine. Poate ar trebui să porți discuții calme și raționale în cazul în care partenerul este prea cheltuitor sau chiar tu să-ți analizezi obiceiurile financiare și să faci unele corecții. Nu încerca să păcălești pe nimeni, pentru că tu vei ajunge cel păcălit. Totodată, ai mare grijă la cheltuieli astăzi pentru că ai tendința de a face excese.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cum Soarele se află în zodia ta și Jupiter în zodia parteneră, astăzi este foarte probabil să ai parte de tensiuni cu ceilalți și să faci o adevărată dramă din nimic. Conflictele sunt la ordinea zilei și în cuplu și poți deveni mult prea orgolios, prea mândru, aspect care poate aduce dezechilibre majore în relația ta. Dacă ești singur, evită aventurile pasagere. Totodată, profesional trebuie să înțelegi că nu întotdeauna obții ceea ce vrei și trebuie să iei în calcul și progresul celorlalți, nu doar afirmarea ta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai multe pe cap, îți trec multe prin minte și te poți suprasolicita psihic foarte ușor, așa că astăzi ar trebui să faci un efort să nu te lași pradă gândurilor tale și frământărilor copleșitoare. Probabil simți că a venit momentul unei schimbări, însă nu ești foarte convins ce trebuie să faci, de aceea retrage-te cu tine însuți și privește în trecut. Vezi unde ai făcut excese, poate ai muncit prea mult, poate te-ai sacrificat pentru alții, poate ai preluat prea multe responsabilități, poate ai renunțat la odihnă și nu ai avut grijă de alimentația ta, de sănătatea ta. Fă niște schimbări curajoase în viața ta.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să te alegi cu unele reproșuri din partea partenerului de viață și asta pentru că nu ești suficient de prezent în relație. Găsește o cale de mijloc între iubire și prieteni, între partea sentimentală și cea profesională. Pe de altă parte, ai grijă să nu interpretezi greșit mesajele altora și să devii conflictual, fără motiv. Posibil să ai parte de unele dileme legate de un prieten, de un asociat sau de apartenența ta la un grup, la un proiect.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi destul de tensionată din punct de vedere profesional. S-ar putea să ai pretenții prea mari de la tine sau superiorii să-ți ceară prea multe și tu să nu fii pregătit pentru a te afirma, pentru a ieși în față acum. Încearcă să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională pentru ca lucrurile să meargă bine. Mai multă grijă la imaginea profesională și evită orice formă de exces astăzi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Se anunță o zi agitată la nivel mental și mintea ta poate funcționa în prea multe direcții, aspect care te va obosi peste măsură. Ești mai irascibil și mai conflictual cu cei din jur și poți vedea lucrurile exagerat, de aceea ar fi mai bine să nu tragi concluzii, să nu dai verdicte și să nu iei decizii radicale astăzi. Mai multă grijă la mesajele pe care le transmiți, dar și la modul în care le interpretezi. Se pot strecura erori.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ai putea fi tentat să faci niște cheltuieli mult prea mari pentru bugetul tău și din cauza asta să te împrumuți la alții, aspect care trebuie evitat. S-ar putea ca suma împrumutată acum să fie foarte greu de returnat ulterior. Pe de altă parte, nu cheltui în contul unei sume de bani care urmează să-ți intre în conturi și fii corect cu plățile pe care le ai de făcut, nu încerca să păcălești pe nimeni pentru că tot tu poți pierde ulterior.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Jupiter se află în zodia ta, iar Soarele în zodia parteneră, prin urmare este foarte probabil ca astăzi si ai parte de fel și fel de tensiuni cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. S-ar putea să realizezi că nu sunteți pe aceeași lungime de undă, că aveți principii și așteptări diferite de la relația voastră. Ține cont că poți vedea lucrurile deformat acum și de aceea ar fi ideal să accepți și perspectiva persoanei din fața ta. Caută echilibrul, înțelegerea în relațiile cu ceilalți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dacă vei continua să susții că ești prea ocupat ca să-ți dedici timp, cel mai probabil problemele de sănătate nu vor dispărea. Este o zi în care poți vedea exact unde ai exagerat și ce poți remedia. Este posibil să fii mai obosit astăzi, mai extenuat și asta să te facă să vrei să schimbi ritmul, să-ți schimbi stilul de viață, să renunți la unele activități, chiar și profesionale, în favoarea unei stări generale de bine. Atenție la vicii, la obiceiuri toxice și probleme de sănătate cronice.

Horoscopul zilei de 20 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2000 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe